Surface Pro 6.

Ultralicht en veelzijdig.

Een krachtigere Pro.

De nieuwe Surface Pro 6 ontgrendelt een toegevoegde waarde voor zakelijke klanten met de geavanceerde beveiligingen van Windows 10 Pro en een snellere processorsnelheid met een commerciële chipset op de nieuwste 8ste generatie Intel® Core™, een quad-core processor.

Ontgrendel meer manieren om te werken en te creëren.

Een ultralichte laptop die ook een krachtige tablet is, Surface Pro 6 biedt je meer manieren om als vanzelf te communiceren, te creëren en samen te werken, rekening houdend met alle manieren waarop je werkt. Ontdek hoe gemakkelijk digitale handgeschreven teksten kunnen zijn wanneer je jouw ideeën schrijft en schetst. Pas de Kickstand aan naar de hoek die je nodig hebt om jezelf uit te drukken en productief te zijn.

Alles wat je nodig hebt van een pc.

Of je nu aan je bureau zit of op weg bent naar de luchthaven, gebruik de software en apps die je nodig hebt om het werk te doen op een dun, compact apparaat dat slechts 770 gram aan je tas toevoegt. Als je een laptop nodig hebt, kun je comfortabel werken op het 12,3-inch scherm en het toetsenbord met laptopallures. En je kunt net zo productief zijn wanneer je een tablet en de veelzijdigheid van aanraking nodig hebt.

Ontdek de Surface pro 6.