Gemaakt voor samenwerking in teamverband op de moderne werkplek

Maak teamwork overal mogelijk met de nieuwe Surface Hub 2S, een all-in-one digitaal whiteboard, vergaderplatform en collaborative computing-apparaat dat de kracht van Windows 10 in teamwork brengt.

Maak van elke plaats een ruimte voor teamwerk

Dun en compact, Surface Hub 2S past in elke werkruimte. Van conferentiezalen tot open ruimtes, volg de ideeën met de mobiele standaard en batterij.*

Breng teams op afstand bij elkaar

Iedereen wordt gezien, gehoord en kan actief deelnemen met 4K Surface Hub 2-camera,1 verre afstandsmicrofoon, kristalheldere luidsprekers en een briljant 4K+ resolutiescherm.

Ga verder dan vergaderingen, ga naar een echte teamflow

Brainstorm samen in Microsoft Whiteboard en werk samen met meerdere apparaten. Projecteer draadloos om inhoud te delen met Miracast en meld je aan om toegang te krijgen tot Office 365-bestanden.2

Samenwerking tussen teams, aangedreven door Windows 10

Geniet van de kracht van een volledig geïntegreerd Windows 10-apparaat, dat voor teams is ontworpen. All-in-one Surface Hub 2S draait je onmisbare Microsoft-apps, waaronder Microsoft Edge en Office2 en je essentiële zakelijke apps. Ongelooflijk hoge resolutie en verbazingwekkende grafische prestaties leveren levendige, scherpe en heldere beelden en video’s op het lichte en dunne 50”-scherm.

61.6

lb met 15mm-randen

i5

quad-core
8e generatie Intel® Core™-
processor

4K+

resolutie PixelSense™-scherm

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Workplace & Mobility afdeling.