Surface Book 2.

Kies voor de uitdaging.

Elk detail is belangrijk.

Premium, lichtgewicht materialen balanceren perfect met een ongeëvenaarde prestatie in een laptop van deze afmeting. Duik in het prachtige PixelSense™-scherm, dat is ontworpen voor de Surface-Pen* en touch.

Werk op jouw manier.

Surface Book 2 is een robuuste laptop, een krachtige tablet en een draagbare studio die zich aanpast aan de manieren waarop je het beste werkt en creëert.

Gebruik hem als laptop...

Een slanke, draagbare krachtpatser tot 17 uur batterijduur. Wees productief op het volledige toetsenbord met trackpad en touchscreen met hoge resolutie.

...of tablet.

Koppel het scherm los om Surface Book 2 te transformeren in een dunne, krachtige en lichtgewicht Intel® CoreTM i5/i7-tablet die je overal mee naartoe kunt nemen.

Maak er een draagbare studio van...

…klap Surface Book 2 om, om in studiomodus comfortabel en natuurlijk te tekenen en te schetsen. Voeg Surface Dial en -Pen* toe voor een meeslepende, creatieve ervaring.

Houd contact.

Sluit je apparaten aan met USB 3.1, full-size SD-kaart en Surface-basisstation.* Gebruik de veelzijdige USB-C-poort als enkele connector om apparaten op te laden, bestanden over te zetten en video’s weer te geven op externe monitoren.

Twee prachtige touchscreens.

Kies uit een levendig 15” PixelSense™-scherm met verbeterde kleuren en grafische beelden of een 13,5”-touchscreen met hoge resolutie, beiden ontworpen voor gebruik met de Pen en de Surface Dial op het scherm.

Surface Book 2 met 15 Inch Scherm

Surface Book 2 met 13,5 Inch Scherm