Breid je Surface uit met de juiste accessoires

Er is niets wat je niet kunt doen met de veelzijdigheid en kracht van Surface: en nu heeft Microsoft ook accessoires ontworpen waarmee jij het meeste uit je apparaat kunt halen.

Koppel Surface Go Signature Type Cover met Surface Go en werk overal met een volledig toetsenbord.

Natuurlijk schrijven en tekenen met de Surface Pen, nu beter en sneller dan ooit.

Met de Surface Precision Mouse blijf je in de flow met vloeiend scrollen en aanpasbare duimknoppen.

Verander je ultra-draagbare Surface in een desktop-pc en verhoog je productiviteit met Surface Dock.

Surface Mobile Mouse

De nieuwe muis die overal met je meegaat. Comfortabel navigeren onderweg met Surface Mobile Mouse. Het lichte, smalle ontwerp is prettig op reis omdat het compacter is dan dat van een traditionele muis.

Surface Go Signature Type Cover

Compleet toetsenbord. De ultradunne Surface Go Signature Type Cover is voorzien van een volledig mechanisch toetsenbord met achtergrondverlichting, optimale ruimte tussen de toetsen voor snel en vloeiend typen plus een extra groot trackpad voor precisiebesturing en -navigatie.

Surface Pen

De nieuwe Surface-pen is beter en sneller dan ooit. Creëren zonder beperkingen. De nieuwe Surface-pen is beter en sneller dan ooit, met nauwkeurige inkt aan het ene uiteinde en een gum aan het andere uiteinde, plus kantelen voor arcering², grotere gevoeligheid en vrijwel geen vertraging.

Surface Dock

Alle poorten die je nodig hebt. Met twee high-definition videopoorten, een gigabit Ethernet-poort, vier USB 3.0-poorten en een audio-uitgang heb je alle aansluitingen die je nodig hebt. Transformeer je Surface in een desktop-pc door je Dock aan te sluiten met de SurfaceConnect-kabel.