Startech Thunderbolt 3

Thunderbolt 3 dock met USB-C laptop compatibiliteit

Voor de eerste keer is er een plug & play Thunderbolt 3 docking station die zich intelligent aanpast aan uw Thunderbolt 3 of USB-C (USB 3.1 Gen 1 en Gen 2) laptop voor optimale prestaties en compatibiliteit. Deze revolutionaire technologie biedt IT professionals de oplossing die ze nodig hebben — één dock voor Mac en Windows laptops die zijn uitgerust met een USB Type-C poort.

Volledige 4K weergavefunctie

Met dit speciale dual DisplayPort Thunderbolt 3 dock kunt u uw TB3 of USB 3.1 (Type-C) laptop veranderen in een dual-monitor werkstation, inclusief 4K 60 Hz resolutie op Thunderbolt 3 laptops.

Eenvoudig te installeren en gebruiken

Sluit het dock gewoon aan op uw laptop met de meegeleverde Thunderbolt 3 -kabel en u kunt direct aan de slag. Met eenvoudige plug & play installatie is het dock direct gebruiksklaar zodra u het aansluit, en omdat u geen extra stuurprogramma’s of software hoeft te installeren, bespaart u tijd en mogelijke problemen.

Voor meer installatie flexibiliteit kunt u montagesteunen van StarTech.com gebruiken (SSPMSUDWM & SSPMSVESA) die speciaal zijn ontworpen voor onze docks en hubs, waarmee u uw TB3 dock aan een bureau, wand of andere oppervlakken kunt monteren voor de door u gewenste, aangepaste configuratie .

Voor meer beveiliging gebruikt de geïntegreerde K-sleuf een traditionele combinatiekabelslot voor laptops zodat uw dock gegarandeerd op zijn plaats blijft.

Voed uw laptop terwijl u USB-C & USB-A apparaten oplaadt

Met één kabel voedt en laadt het dock uw laptop met 60 W Power Delivery, via de meegeleverde 135 W voedingsadapter. De USB-A en USB-C laadpoorten kunnen uw smartphone, tablet of andere USB randapparaten opladen terwijl u werkt en niet bij uw bureau bent, en zelfs als u uw laptop loskoppelt.