Galaxy S10: De next generation krijgt vorm

De Next Galaxy Generation

Na 10 jaar Galaxy technologie en innovatie is het tijd voor de next generation. Samsung introduceert met trots de Galaxy S10, Galaxy S10+ en Galaxy S10e.

Galaxy S10e, S10 en S10+. De next generation van Galaxy is aangekomen.

Compleet nieuw ontworpen design om onderbreking uit jouw weergave te verwijderen. Geen notch, geen afleiding. Precise laser cutting, beveiliging in het scherm en een dynamische AMOLED die rustig is voor de ogen zorgen ervoor dat het Infinity-O Display het meest innovatieve Galaxy-scherm tot nu toe is.

De next generation performance voor een generatie die niet kan wachten

24-Hour Intelligent Battery om je de hele dag van stroom te voorzien. De Galaxy S10e, S10 en S10+ leren jouw dagelijkse routine en gebruikspatronen waardoor apps die je niet nodig hebt worden uitgeschakeld. De Adaptive Power Saving-modus beheert de levensduur van jouw batterij op basis van de voorspelling van jouw dag. Je hoeft jouw telefoongebruik niet te rantsoeneren. Intelligent Performance Enhancer herkent jouw mobiele gewoonten en optimaliseert de manier waarop je met jouw telefoon omgaat. Het anticipeert zelfs op jouw behoeften door de door jou vaak gebruikte apps vooraf te laden zodat ze onmiddellijk worden gestart.

*Beschikbaar op Galaxy S10+. De Galaxy S10 heeft een 3400 mAh (standaard) en de Galaxy S10e heeft een 3100 mAh (standaard) batterijcapaciteit.

Galaxy S10E

Galaxy S10

Galaxy S10+