Curved Ultra-Wide Monitor 43 inch LC43J890DKU

Om dit bedrag te kunnen claimen gaat men naar de promotie pagina op samsung.com/promoties. Hier vind je ook de algemene voorwaarden.

Met een beeldverhouding van 32:10 en een resolutie van 3840 x 1200 geeft het super-ultrabrede gebogen 43” paneel meer weer van uw documenten met veel data. De CJ89 biedt een panoramaweergave ter grootte van twee 24” schermen naast elkaar. Zo werkt u nog effiecienter zonder de randen en extra kabels.

Zeg maar dag tegen dual

De CJ89 maakt dubbele monitoren overbodig. U heeft dus geen blinde vlekken meer tussen de twee schermen, dezelfde beeldkwaliteit voor verschillende bronnen en minder kabels die over uw bureau lopen.

Verdubbel uw blik

Dankzij Picture-by-Picture kunt u de input van twee pc’s tegelijkertijd weergeven, voor een gestroomlijnde samenwerking met collega’s of klanten. U sluit gewoon een tweede apparaat aan, bijvoorbeeld een laptop, om deze content naast de primaire content van uw pc te bekijken.

Curved Ultra-Wide Monitor 49 inch LC49J890DKU

Om dit bedrag te kunnen claimen gaat men naar de promotie pagina op samsung.com/promoties. Hier vind je ook de algemene voorwaarden.

De revolutionaire Samsung CJ89 beschikt over indrukwekkende features zoals een ultrabreed, gebogen beeldscherm en is speciaal ontworpen voor optimale prestaties op de werkplek. Dus wat u ook doet, u doet het slimmer met Samsung.

Meer zien, meer doen

Deze monitor heeft een scherm dat even breed is als twee monitors naast elkaar met een beeldverhouding van 32:9, zodat u heel eenvoudig verschillende projecten en vensters naast elkaar kunt beheren. Als u werkt met grote spreadsheets hoeft u dus minder te scrollen en te zoomen, waardoor u eerder klaar bent en minder fouten maakt.

Geïntegreerde KVM-schakelaar

Als u twee apparaten heeft aangesloten op de CJ89 kunt u de geïntegreerde KVM-schakelaar gebruiken om ze met slechts één toetsenbord en muis te bedienen. Zo kunt u efficiënter multitasken en houdt u op uw bureau meer ruimte over.