Maak kennis met Polycom Studio

Maak kennis met Polycom Studio

Polycom Studio combineert professionele prestaties met eenvoud voor kleine vergaderruimten en overlegkamers. Onze USB-videobalk maakt het aansluiten eenvoudiger dan ooit, met plug-and-play functionaliteit die geschikt is voor vrijwel elk videoplatform en elk budget.

Waarom overlegkamers?

Tegen 2022 vindt 70% van alle videovergaderingen plaats in kleine overlegkamers.

 

Waarom? Overlegkamers (“huddle rooms”) worden de broedplaats voor ideeënvorming, samenwerking en productiviteit. Leidinggevenden zijn het hierover eens en noemen versnelde besluitvorming en een hogere productiviteit als de twee belangrijkste voordelen van videoconferenties.

 

*Frost & Sullivan, 2018

Voor vergadergebruikers

Veel videovergaderingen zijn tegenwoordig frustrerende doe-het-zelfervaringen met slecht beeld en geluid die ervoor zorgen dat teams niet iedereen duidelijk kunnen zien en te horen.

 

Polycom Studio maakt een einde aan die frustratie. Eenvoudige plug-and-play USB-connectiviteit houdt de technologie op de achtergrond en biedt een professionele oplossing voor gebruikers in kleine ruimten. Het werkt gewoon!

Waarin Polycom zich onderscheidt

Polycom Studio biedt kamervullend geluid en uiterst nauwkeurige microfoons, zodat alle deelnemers uw gesprekken duidelijk kunnen horen en gehoord kunnen worden. Polycom Studio is ontwikkeld op basis van tientallen jaren audiotechniek en biedt de beste geluidskwaliteit in zijn klasse, zodat u vergaderingen kunt ervaren alsof u er zelf bij bent. Met intelligente functies zoals Polycom Acoustic Fence en NoiseBlock dempt en verwijdert Polycom Studio automatisch storende achtergrondgeluiden en andere ongewenste geluiden.

Kant-en-klare Interoperabiliteit

Polycom Studio werkt met vrijwel elk videoplatform in de cloud, zodat u er zeker van bent dat het werkt met al uw platforms van vandaag of morgen. Onze videobalk werkt met de onderstaande platforms en nog veel meer!
Voor IT

Polycom Studio maakt het beheer van veel overlegkamers tot een eenvoudig proces dat geen praktische hulp op locatie vereist. Verspil uw tijd niet door voor elke nieuwe release van ruimte naar ruimte te lopen om meerdere systemen bij te werken. Besteed die tijd aan het faciliteren van geweldige groepssamenwerkingservaringen. Dit alles voor een lage prijs van USD 949.

 

Bekijk het datasheet voor een lijst met volledige technische specificaties.

view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  7200-85830-101
  5356593
  • Producttype : Audio- & videoconferentiesysteem
  • Microfoonbereik : 3,7 m
  • Gezichtsveld : 120°
  • Aansluitingen : 1 x USB-C 3.0, 1 x jack bus 3,5 mm
 • 49 stuks Levertijd 1-2 werkdagen
EUR620,99
EUR 751,40 incl. btw: