HP ProDesk 600 G6 SFF i5 8/256GB PC

Uw werk is voortdurend in ontwikkeling en uw pc moet voldoende flexibiliteit bieden om betaalbaar te kunnen uitbreiden en in een kleine ruimte te passen. De HP ProDesk 600 Small Form Factor verpakt de kracht en beveiliging die u nodig heeft in een efficiënte en eenvoudig te beheren bedrijfsklare pc.

Krachtige opties
Profiteer van krachtige prestaties en uitbreidingsmogelijkheden met een 10e generatie Intel® Core™-processor[2], krachtig geheugen en een krachtige videokaart.

Uitbreiding om uw investering langer te benutten
Haal alles uit uw investering met uitbreidingsmogelijkheden die de levensduur van uw pc verlengen. De HP ProDesk 600 SFF heeft twee posities en twee sleuven.

Ingebouwde beveiliging
HP Sure Sense gebruikt geavanceerde bescherming, ondersteund door deep-learning AI, om uw pc te beschermen tegen nieuwe dreigingen. Een geïntegreerd kabelslot (accessoire) beveiligt uw bekabelde muis en toetsenbord tegen diefstal.

Een partner voor de lange termijn
Deze werkklare pc heeft tot 18 maanden platformstabiliteit voor een lange levenscyclus en ondergaat MIL-STD 810G-tests[7] en 120.000 uur aan tests in het HP Total Test Process.[8]

Deze PC kun je per e-mail aanvragen bij:

 

fabian.vaneck@arp.com