Hoe veilig is jouw hybride werkplek?

Met Microsoft Surface en Intel heb jij de beveiliging die je nodig hebt om in jouw hybride wereld te werken.

De bedrijfscultuur in organisaties is momenteel aan het veranderen en gaat in de richting van de trend van hybride werkplekken. Dit betekent dat bedrijven hun medewerkers de juiste instrumenten ter beschikking moeten stellen, zodat de samenwerking in het team wordt versterkt en verbeterd. Daarom mag jij je niet laten tegenhouden door jouw oude apparatuur. Investeer in moderne apparatuur om flexibel en productief te blijven in jouw huidige werkomgeving.
Surface-apparaten die zijn uitgerust met Intel®Core™-processors helpen jou de toekomst van jouw bedrijf vorm te geven. Medewerkers kunnen overal meer doen en IT-afdelingen kunnen apparaten sneller beschikbaar stellen en onderhouden. Elke medewerker kan zijn werk doen en daarbij vertrouwen op de geavanceerde beveiliging van chip tot cloud.

Laat je niet afremmen door jouw oude apparatuur.

32%

van de Windows 10-pc’s zijn ten minste 4 jaar oud en beperken jouw medewerkers op het gebied van productiviteit, snelheid en beveiliging.

3.2 to 3.6

keer zo veel systeemuitvallen en problemen bij der applicatieprestaties.

3.8

keer meer productiviteitstijd die verloren gaat.

3

keer meer kans op een malware-aanval.
Met de Surface Laptop 4 of de Pro 7+ met Intel® Core™ worden deze beperkingen opgelost. Geef jouw team de tools om veilig en vol vertrouwen te werken, waar ze ook werken.

Minder beheer, meer modernisering.

Een 2-in-1 Surface-apparaat zoals het Pro 7+ kan van een laptop in een tablet of een draagbare studio worden veranderd, zodat je geen extra apparatuur nodig hebt. Verkort de tijd, verlaag de kosten en verminder complexiteit voor het beheer van meerdere apparaten per gebruiker.
Surface-apparaten met de nieuwste 11e generatie Intel® CoreTM-processor bieden jou de productiviteit, de beveiliging en het flexibele beheer die je nodig hebt voor jouw succes.
 • Sneller starten en beginnen dankzij hoogwaardige videoconferenties die direct klaar zijn voor gebruik, evenals dankzij touchscreen-functies.
 • Je wint 2 uur per dag door een verbeterde samenwerking met Surface-apparaten die uitgerust zijn met Microsoft 365.
 • Bescherm jouw gegevens zelfs op apparaten en harde schijven die stuk zijn gegaan of gestolen zijn.

Surface Pro 7+.

De ultralichte zakelijke 2-in-1 is sneller dan ooit! En dankzij de batterij die de hele dag meegaat, werk je nu nog productiever. Nu met optionele 4G LTE Advanced.
 • De hele dag productief
 • De beste hardware-beveiligingsfuncties door verwisselbare SSD's
 • Breng met de Dolby Atmos®-luidsprekers leven in jouw virtuele meetings
 • Blijf overal verbonden met LTE Advanced – geen dongles, geen gedoe met WiFi

Surface Laptop 4.

Multitask meer en werk tot wel 70% sneller dan tevoren met een batterij die langer meegaat en een elegant, ultradun ontwerp in een lichte zakelijke laptop.
 • Werk zoals je wilt en dat met elegante stijl.
 • Beste prestaties voor multitasking en vergaderingen.
 • Profiteer van de batterij die duidelijk langer meegaat, namelijk tot wel 19 uur.
 • Prestaties die op jou zijn afgestemd voor kortere reactietijden in alle toepassingen.

Grijp deze kans en beslis zelf wat het volgende is voor jouw organisatie.

Flexibiliteit en prestaties om jouw werk gedaan te krijgen.

Werk met Surface-apparaten die uitgerust zijn met 11e generatie Intel® Core™-processors, eersteklas werkgeheugen en opslag, workstation-accessoires en een batterij die de hele dag meegaat.

Verbind teams om overal samen te werken.

Maak naadloos samenwerken van teams mogelijk met virtuele besprekingen die worden ondersteund door studiomicrofoons, Dolby®Audio™, HD-camera’s en Intel® Clear Video HD-technologie. Met 4G LTE kunnen medewerkers ook met een instabiele WiFi veilig verbonden zijn.

Overal beschikbaar stellen, beheren en beveiligd zijn.

Geef jouw organisatie de vrijheid om overal veilig te werken met zero touch-beschikbaarstelling, apparaatbeheer met één klik, chip-to-cloud-beveiliging van Microsoft en hardwarebeveiliging van Intel® Security.

Een moderne endpoint-beveiliging vereist een moderne beveiligingsaanpak.

Van chip tot cloud biedt Microsoft Surface met ondersteuning van Intel de veiligste beschikbare apparaatfuncties. Er wordt bovendien verder gewerkt aan innovaties om te voldoen aan de veranderende eisen van de klanten.

2 uur.

meer per dag door een verbeterde samenwerking, 48 minuten minder per dag dankzij de efficiënte deelname aan besprekingen, 38 minuten minder per dag dankzij verbeterde samenwerktools en samenwerkervaringen.

Productief.

Stel jouw medewerkers in staat om geconcentreerd te blijven en samen te werken waar zij ook zijn.
 • Perfect afgestemde topprestaties
  Surface-pc's die uitgerust zijn met 11e generatie Intel® Core™-processors bieden een krachtigere GPU en snellere single processor-ondersteunde prestaties evenals uitgebreide geheugen- en opslag-opties.
 • Geef jouw medewerkers de mogelijkheid om hun optimale manier van werken te kiezen
  Stimuleer hun creativiteit met digitale pen- en touchscreen-technologie en breidt de flexibiliteit uit met randapparatuur die mogelijk gemaakt wordt door Intel® Thunderbolt™4-technologie.
 • Bespaar tijd en schaal jouw samenwerking
  Medewerkers kunnen naadloos samenwerken met collega's die op kantoor of op afstand werken – samen documenten maken, ideeën uitwerken met een digitale pen en brainstormen met Microsoft Whiteboard.

2 uur

meer per dag door een verbeterde samenwerking

48 min

minder per dag dankzij de efficiënte deelname aan besprekingen

38 min

minder per dag dankzij verbeterde samenwerktools en -ervaringen

Beveiliging.

Minder stress dankzij een betere bescherming van jouw gegevens door de ingebouwde beveiliging op elk niveau.
 • Bescherm jezelf tegen fysieke manipulaties en schadelijke software
  Versleutel jouw gegevens snel en eenvoudig met een fysieke Trusted Platform Module (TPM) op Surface-apparaten. Intel® Total Memory Encryption beschermt de gegevens bovendien tegen fysieke aanvallen op het geheugen, zoals bijv. cold-boot-aanvallen.
 • Veilig gebruik van applicaties
  De Intel® Trusted Execution-technologie maakt een omgeving mogelijk waarin applicaties gebruikt kunnen worden in hun eigen ruimte, waar ze beschermd zijn tegen andere software op het systeem.
 • Bescherming tegen aanvallen op firmware-niveau
  Intel® Boot Guard helpt jou om de omgeving vóór het besturingssysteem te beschermen tegen virussen en malware. Voorkom met Intel OS Guard dat binnengedrongen malware het besturingssysteem gecompromitteerd.

20%

minder beveiligingsincidenten

17%

lagere kosten voor endpoint security

14%

lagere kosten voor mobiel apparaatbeheer

Beheer.

Beschikbaar stellen en beheren met minder complexiteit. Besteed minder tijd aan onderhoud en meer tijd aan toegevoegde waarde.
 • Doe meer in minder tijd en met lagere kosten
  Implementeer nieuwe, flexibele methoden van apparaat-beschikbaarstelling en apparaatbeheer die bijdragen aan de verbetering van de IT-efficiëntie en aan de vermindering van de exploitatie- en onderhoudskosten.
 • Geen complexe IT meer
  Elimineer tijdrovende herinrichtingen van de organisatie, doordat je met de zero touch-beschikbaarstelling van Windows Autopilot en het uniform beheer een directe levering en beschikbaarstelling mogelijk maakt.
 • Optimaliseer beschikbaarstellingen
  Met Surface-apparaten die zijn uitgerust met Microsoft 365 en Intel® kan de IT-afdeling 2,5 uur per aanvraag voor applicatie-implementatie en meer dan 25 minuten bij de configuratie van elk apparaat besparen dankzij synergieën tussen Surface, Windows 11 en EMS.

3.7 uur

minder beschikbaarstellingstijd per apparaat

75%

minder telefoontjes naar de Helpdesk

3.25 uur

minder per apparaat bij de beschikbaarstelling van updates

Heb je vragen of wil je een adviesgesprek?

Neem dan contact met ons op.
Voer a.u.b. de veiligheidscode in.
*Verplichte velden