Microsoft Surface Book 2

De krachtigste Surface ooit

Werk de hele dag met professionele software met de nieuwste quad-core Intel-processors en de beste grafische prestaties ooit, met de nieuwste NVIDIA GeForce GPU’s.

Ongeëvenaarde prestaties

Dankzij Intel Core-processors van de jongste generatie kun je op de Surface Book 2 met het grootste gemak professionele software, apps en pc-games uitvoeren. Dankzij de krachtige grafische weergave van NVIDIA GeForce kun je genieten van meeslepende ervaringen en met het PixelSense-beeldscherm krijg je verbluffende, levensechte beelden vanuit vrijwel elke gezichtshoek. Met zijn tot 17 uur langere batterijduur1 en zijn 2 keer krachtigere motor is de Surface Book 2 de ultieme krachtpatser.

Vier veelzijdige modi

De Surface Book 2, die vervaardigd is uit lichtgewicht materialen van topkwaliteit, past zich aan uw manier van werken en creëren aan. Teken of schilder in Studio Modus met de Surface-pen3.

 

Render enorme 3D-bestanden of bewerk 4K-video in Laptop Modus. Bekijk video’s en presenteer in View Modus. Of maak het scherm los in Tablet Modus en werk onderweg samen met anderen.

Stuurt het beste van Microsoft aan

Op kantoor of onderweg, Surface Book 2 geeft je beste van Microsoft bij alles wat je doet. Je voert er naadloos Windows 10 Pro en Microsoft Office2 op uit. Surface Book 2 transformeert je manier van werken, creëren en gamen, met innovaties als 3D, pc-games en Windows Mixed Reality.

Surface Book 2

[1] Surface Book 2: tot wel 17 uur video afspelen. Tests uitgevoerd door Microsoft in Oktober 2017 met behulp van een apparaat Intel Core i5, 256GB, 8GB RAM uit de voorproductie. Tests bestonden uit ontlading van de volledige batterij gedurende het afspelen van video. Alle instellingen waren standaard, met de volgende uitzondering: Wi-Fi was gekoppeld aan een netwerk en de automatische helderheid was uitgeschakeld. De batterijduur is sterk afhankelijk van de instellingen, het gebruik en andere factoren.

 

[2] Office 365-abonnement is vereist (afzonderlijk verkrijgbaar). De meest recente update van Office vereist.

 

[3] Afzonderlijk verkrijgbaar.

 

[4] Systeemsoftware gebruikt een aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte. De beschikbare opslagruimte is afhankelijk van het verbruik van de updates van de systeemsoftware en de apps. 1 GB = 1 miljard bytes. Zie Surface.com/Storage voor meer informatie.