Wees voorbereid op de toekomst met Surface en Microsoft 365

Microsoft 365 is een geïntegreerde oplossing die Windows 10, Office 365 en geavanceerde beveiligings- en apparaatbeheermogelijkheden combineert. Beveilig bedrijfsgegevens, krijg meer gedaan en inspireer werknemers met moderne hardware en software die ontworpen zijn om samen te werken.

Bereik meer en zie de productiviteit stijgen

Surface en Microsoft 365 maken het delen, communiceren en uitvoeren van dagelijkse taken eenvoudig met vertrouwde Office-software en -apps. Werknemers onderweg blijven productief met een veilige, altijd aangesloten LTE1 en een langere levensduur van de batterij.

Breng beveiliging in één lijn met ingebouwde verdediging

Bescherm tegen veiligheidsrisico’s en beveilig bedrijfsgegevens met Microsoft 365 en Surface. Vind gemoedsrust met automatische updates waardoor medewerkers altijd over de nieuwste beveiligingsfuncties van Windows 10 beschikken.

Inspireer medewerkers met een moderne desktop

Investeer in je mensen met prachtig ontworpen hardware die zich aanpast aan alle manieren waarop ze werken, van de fabrieksvloer tot de executive suite. Inspireer creativiteit wanneer mensen op een natuurlijke manier kunnen werken met aanraken en pen.

Microsoft Surface Pro 256GB: NU EXTRA SCHERP GEPRIJSD!