Het aftellen is begonnen.

Nu is het moment om over te stappen.

Ondersteuning voor Windows 7 eindigt op 14 januari 2020. Een nieuw modern apparaat met Windows 10, Office en het Intel® vPro™-platform helpt u1:

Maximaliseer je productiviteit.

Moderne apparaten met Windows 10, Office en het Intel® vPro™-platform maken een snelle start en verbazingwekkende multitasking mogelijk en hebben een krachtige accu2 om je te helpen productief te blijven, altijd en overal.
Krijg tot 1,3x snellere Office multi-tasking3,4,5 en tot 65% betere prestaties3,4,6 in vergelijking met Windows 10 op een drie jaar oude laptop.

Bescherm wat je hebt opgebouwd.

Windows 10, Office en het Intel® vPro™-platform combineren de nieuwste software en kant-en-klare hardwarebeveiligingsfuncties om je pc’s te beschermen.7
Het nieuwe Intel® Hardware Shield helpt om het risico van aanvallen op de BIOS te verminderen, zodat je cybercriminaliteit een stap voor blijft.

Zorgeloos overstappen.

Nieuwe Windows 10-apparaten die worden aangedreven door het nieuwste Intel® vPro™-platform, vereenvoudigen het beheer en de updates om je te helpen tijd en kosten te besparen en de controle te verbeteren. Windows 10 is compatibel met 99% van de Windows 7-apps.8

De ondersteuning voor Windows 7 eindigt op 14 januari 2020. Nu is het moment om over te stappen. Als je Windows 7 blijft gebruiken nadat de ondersteuning is beëindigd, werkt je pc nog steeds, maar kan deze kwetsbaarder worden voor veiligheidsrisico’s en virussen. Je pc zal blijven starten en draaien, maar Microsoft biedt niet langer de volgende ondersteuning voor je bedrijf. Upgrade naar Windows 10, Office en het Intel® vPro™-platform.1

Kom er in de infographic achter waarom u als organisatie over moet gaan naar moderne devices. En wat de voordelen zijn.
  • Waarom verouderde apparatuur duurder is.
  • Waarom overstappen naar nieuwe devices noodzakelijk is.
  • 5 voordelen van werken met moderne devices.
1

Wordt apart verkocht.

2

De levensduur van de batterij is sterk afhankelijk van de instellingen en het gebruik.

3

Resultaten van de prestaties zijn gebaseerd op tests uitgevoerd op 21 maart 2019 en 3 april 2019 en geven mogelijk niet alle openbaar beschikbare beveiligingsupdates weer. Bekijk informatie over de configuratie voor meer details. Geen enkel product kan absoluut veilig zijn. Software en workloads die worden gebruikt in prestatietests zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel-microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met behulp van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Elke verandering in een van deze factoren kan ertoe leiden dat de resultaten variëren. Raadpleeg andere informatie- en prestatietests om je te helpen bij het volledig evalueren van je beoogde aankopen, inclusief de prestaties van dat product in combinatie met andere producten. Voor volledige informatie over de prestaties en benchmark resultaten, bezoek de volgende website www.intel.com/benchmarks.

4

VERNIEUW CONFIGURATIES NIEUW: Intel Reference Platform met Intel® Core™ i7-8665U-processor, PL1= 15W TDP, 4C8T, Turbo tot 4,8 GHz, grafische kaart: Intel® UHD Grafische kaart 620, geheugen: 2 x 4 GB DDR4-2400, opslag: 512 GB Intel 760p SSD, OS: Microsoft Windows* 10 RS5 versie 1809 (versie 1763v1), BIOS: x177, MCU: A8 VS. OEM-systeem met Intel® Core™ i7-6600U processor, PL1=15W TDP, 2C4T, Turbo tot 3,9 GHz, Intel HD Grafische kaart 620, display: 14 inch scherm met 1920×1080 resolutie, geheugen: 8 GB DDR4, opslag: 256 GB SSD, batterijformaat: 36 WHr, OS: Microsoft Windows* 10 Pro RS5 versie 1809 (versie 1763v292), BIOS: v1.0.1, MCU: C2

5

Multi-tasking Zoals gemeten door Office Productivity and Multitasking Workload, waarbij de 8e generatie Intel® Core™ i7-8665U wordt vergeleken met de 6e generatie Intel® Core™ i7-6600U. Een 2,35 MB Microsoft PowerPoint.ppt-presentatie met 20 dia’s wordt geëxporteerd als een 1920×1080 H.264 .mp4, 30MB video presentatie. Terwijl de videopresentatie wordt gemaakt 1) wordt een 6,49 MB, Microsoft Word .docx document met 801 pagina’s geconverteerd naar een 3,7 MB PDF-bestand en 2) wordt een 68,4 MB Microsoft Excel .xlsm werkblad opnieuw berekend.

6

Algemene systeemprestaties: Zoals gemeten door SYSmark* 2018 waarbij 8e generatie Intel® Core™ i7-8665U wordt vergeleken met 6e generatie Intel® Core™ i7-6600U. SYSmark 2018 wordt gepubliceerd door de Business Applications Performance Corporation (BAPCo), een benchmarking consortium. SYSmark test de prestaties van toepassingen voor het Windows* bureaublad met behulp van realistische scenario’s: Productiviteit, creativiteit en reactievermogen.  Veelgebruikte toepassingen in de scenario’s zijn onder meer Microsoft Office*, Adobe Creative Cloud* en Google Chrome*. Elk scenario levert individuele meetgegevens op die samen een totaalscore opleveren.

7

Beveiligingsgebeurtenissen die herstel door IT vereisen, worden met Windows 10 met 33% verminderd of voorkomen. De Total Economic Impact™ van Microsoft Windows 10, Forrester, 2016. query.prod.cms.rt.microsoft.com. Geen enkel product of onderdeel kan absoluut veilig zijn.

8

99% van Windows 7-apps zijn compatibel met Windows 10. Hardware-/softwarevereisten zijn van toepassing; beschikbaarheid van functies kan variëren. Internetverbinding vereist. Ga voor een overzicht van compatibiliteit en andere belangrijke informatie voor de installaties naar de website van de fabrikant van je apparaat en naar www.windows.com/windows10specs. Mogelijk zijn er in de loop van de tijd aanvullende vereisten voor updates.

Werk zoals je wilt, altijd en overal.

Met Office 365 Business Premium* krijg je e-mailhosting plus desktop-, mobiele en webversies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en andere programma’s waarmee je jouw bedrijf kan runnen en laten groeien. Apps worden altijd bijgewerkt, dus ze raken nooit verouderd.

BESTE WAARDE

Office 365 Business Premium

Office-apps.*

Word

Excel

PowerPoint

Outlook

Access2
(alleen pc)
Publisher2
(alleen pc)
Extra voordelen.

Microsoft Teams

OneDrive 1TB

OneNote3

Exchange

Bookings

Outlook
Customer Manager

SharePoint

Eén persoon, een jaarabonnement, werkt op Windows, Mac, iOS en Android,1 en 24/7 technische ondersteuning.

Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen

Office-apps.*

Word

Excel

PowerPoint

Outlook

Eén apparaat, eenmalige aankoop, werkt op Windows of Mac, iOS en Android,1 en technische ondersteuning (alleen installatie).

1

Beschikbaarheid van apps varieert per apparaat/taal.

2

Alleen op pc. Meer informatie (inclusief over compatibele mobiele apparaten) op office.com/information. Je moet de licentieovereenkomst aanvaarden, microsoft.com/useterms ● Activering vereist ● Het product kan niet worden vervangen indien ermee is geknoeid of als deze is geactiveerd en kan niet worden ingewisseld voor contant geld ● Systeemvereisten voor niet-commercieel gebruik: Microsoft-account ● Internettoegang ● Windows 10 of MacOS* ● Processor: 1,6 GHz, 2-core (pc); Intel (Mac) ● RAM: 4 GB, 2 GB (32-bits) ● Schijfruimte: 4 GB (pc); 10 GB, macOS Extended of APFS- ● scherm: 1280 x 768 (pc)/800 (Mac).
*Ga naar: office.com/systemrequirements voor compatibele versies van Windows 10 en MacOS, en voor andere functievereisten. “

Heb je vragen? Wij helpen je graag.

Ja, je kan compatibele Windows 7-pc’s upgraden op basis van deze vereisten met een volledige licentie. Om te profiteren van de nieuwste hardwaremogelijkheden, adviseren we over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10.

Je kan Windows 7 blijven gebruiken, maar zodra de ondersteuning is beëindigd, wordt je pc kwetsbaarder voor beveiligingsrisico’s. Windows blijft wel werken, maar je ontvangt geen updates meer voor beveiliging en functies.

Windows 7 kan nog steeds worden geïnstalleerd en geactiveerd nadat de ondersteuning is beëindigd. Om beveiligingsrisico’s en virussen te voorkomen, adviseert Microsoft een overstap naar Windows 10 te overwegen.

De ondersteuning voor Internet Explorer op een Windows 7-apparaat wordt op 14 januari 2020 stopgezet. Als onderdeel van het Windows-besturingssysteem heeft Internet Explorer dezelfde levenscyclus voor ondersteuning.

Je kan Office 2010 blijven gebruiken, maar zodra de ondersteuning afloopt, wordt je apparaat kwetsbaarder voor beveiligingsrisico’s. Office blijft wel werken, maar je ontvangt geen updates meer voor beveiliging en functies.

Koppelingen aan Office 365-services zoals Exchange Online worden na 1 oktober 2020 niet meer ondersteund. Klanten moeten overstappen naar een Office 365-abonnement met Office-desktoptoepassingen om productiviteitsverlies te voorkomen.

Office 2010 kan nog steeds worden geïnstalleerd en geactiveerd nadat de ondersteuning is beëindigd. Om beveiligingsrisico’s en virussen te voorkomen, adviseert Microsoft met klem de overstap naar Office 365 te overwegen.

Klanten kunnen profiteren van een gratis proefversie van Office 365, zodat je vertrouwd kan raken met nieuwe functies en verbeteringen voor Office. Nieuwe Office 365 Business Premium-klanten kunnen ook een jaar lang gratis een persoonlijk e-maildomein krijgen.

Nu is een perfect moment voor klanten om hun technologiestrategie te evalueren en te profiteren van de nieuwste zakelijke oplossingen. Microsoft 365 (of Office 365)* stelt medewerkers in staat om meer te doen door gebruik te maken van externe werkmogelijkheden, de beste productiviteit in zijn klasse en teamwork-oplossingen, terwijl je verzekerd bent dat je beschermd bent en voldoet aan de lokale regelgeving.