WORKS WITH CHROMEBOOK

Logitech-tools werken naadloos samen met je Chromebook.1

WORKS WITH CHROMEBOOK-GECERTIFICEERD

Ontdek de Logitech-reeks tools die gecertificeerd zijn voor gebruik met je Chromebook. Wanneer je de Works With Chromebook-badge ziet, betekent dit dat het Logitech-apparaat voldoet aan de compatibiliteitsnormen en naadloos met Chromebook werkt.

PRODUCTIEVER WERKEN

Met de juiste tools om je Chromebook-opstelling aan te vullen, krijg je meer gedaan in minder tijd. Profiteer van de geweldige voordelen die een complete set-up biedt wanneer het op ergonomie en productiviteit aankomt, en geniet van urenlang comfort.

BETERE TOOLS.
MEER SUCCES.

Het is de missie van Logitech om tools te ontwikkelen die je helpen beter te presteren. Wanneer je deze badge ziet, betekent dit dat je Logitech-product gecertificeerd is voor compatibiliteit met je Google Chromebook. Ze werken dus gegarandeerd probleemloos samen. Technologie hoort gewoon te werken, toch?

DE JUISTE TOOL VOOR JE CHROMEBOOK

De Chromebook-compatibiliteit van deze producten is getest en bewezen.

TOOLS VOOR SUCCESVOLLE LEERLINGEN

Logitech begrijpt dat leerkrachten en docenten met de juiste tools hun lessen tot leven kunnen brengen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring met het ontwerpen van innovatieve, hoogwaardige technologie. Het is ons doel leerlingen in hun continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden bij te staan, zodat de klas een plek wordt waar zowel leerlingen als leerkrachten echt tot bloei kunnen komen.

EEN DESIGNBEDRIJF

Logitech werd door Fast Company benoemd tot een van de 10 meest innovatieve bedrijven in design in 2020. We hebben in de afgelopen jaren zo veel designprijzen gewonnen dat we haast niet meer weten waar we ze allemaal moeten laten! Met een groot intern designteam in Silicon Valley en een van onze hoofdkantoren in Zwitserland richten we ons op een vloeiende, holistische en prachtige ontwerpkwaliteit.
1 Dit product is gecertificeerd door Logitech om te voldoen aan de compatibiliteitsnormen van Google. Google is niet verantwoordelijk voor de werking van dit product of de naleving van toepasselijke of andere veiligheidsvoorschriften. Dit product wordt uitsluitend onderhouden en ondersteund door Logitech in overeenstemming met de algemene voorwaarden van het product. Neem rechtstreeks contact op met Logitech voor technische ondersteuning en klantenservice. Chromebook en de Works With Chromebook-badge zijn handelsmerken van Google LLC.