LG IPS monitor

Het 21:9 Ultrawide beeldscherm biedt meer ruimte zodat er actief gewerkt kan worden in meerdere programma’s en dat zonder overlappingen van vensters. Hierdoor is een dual-monitor opstelling niet langer meer nodig, wat zorgt voor maximale efficiëntie in werkomstandigheden. Bovendien, 4-Screen Split komt nog beter tot zijn recht in het 29-inch grote scherm van de UB67. Met 4-Screen Split kan het beeldscherm naar wens verdeeld worden in 2 tot 4 sub-vlakken.

Uitstekend multitasken met meerdere apparaten.

Met de Dual Link-up-functie kunnen twee apparaten tegelijk weergegeven worden op één enkel scherm op een 1:1 ratio. Hierdoor hoef je niet je aandacht te verdelen tussen meerdere apparaten en van het ene scherm naar het andere scherm te draaien. Met deze monitor, kan je verbinding maken en een film van een Blu-ray speler spelen terwijl je werkt aan een Excel-spreadsheet op je PC. Met Dual Link-up is het mogelijk om HDMI+HDMI te verbinden.Je kunt nu je apparaten gemakkelijker met elkaar verbinden. En je kunt niet alleen de schermen tegelijkertijd zien, je kunt ook content van aparaat naar aparaat verslepen.

* Dual Controller software maakt het je mogelijk om documenten te transferen zonder gebruik te maken van een data transfer apparaat.
* Dual Link-up vereist specifieke combinatie van HDMI / Displayport / Thunderbolt aansluiting met elk apparaat

Kantelbare en in hoogte verstelbare standaard voor op maat gemaakt kijkcomfort.

De 21:9 UltraWide UB67 monitor zorgt er voor dat office managers comfortabel kunnen werken door met de geavanceerde ergonomische features en instellingen.

1824_nlnl_lg_p4

LG UltraWide 29UB67-B Monitor, Zwart

  • Schermgrootte 73,7 cm (29,0")
  • DisplayPort (digitaal), DVI (digitaal), HDMI (digitaal)
  • Fysieke resolutie 2560 x 1080