34” Inch 21:9 Curved
Ultrawide™ Monitor

21:9 QHD-scherm, werkstation voor multitasking

De LG Curved UltraWide™-monitor met een beeldverhouding van 21:9 en QHD (3440×1440 pixels) is ideaal om verschillende programma’s naast elkaar te gebruiken. Daardoor kunnen meer miniatuurweergaven of tijdlijnen tegelijkertijd worden gecontroleerd.

Professionele kleurmogelijkheden met IPS-scherm

De kleurreproductie wordt verbeterd door het IPS-scherm omdat IPS, in tegenstelling tot een VA-scherm, geen kleurverstoring of kleurverschuiving heeft – ook al kijk je onder een hoek.

Wil jij graag modern werken in jouw organisatie?

Dan is een nieuwe monitor een groot onderdeel daarvan. Maar wat heb je nou echt nodig, en waar let je op bij de aanschaf van een nieuwe monitor? Wil je meer weten, lees onderstaand blog waar wij de 4 musthaves voor jou op een rijtje zetten.

Werkstation met 21:9-scherm en USB Type-C

De combinatie van de 3440×1440 QHD-resolutie en het IPS-beeldscherm biedt ongekend meeslepende beelden met een grotere kijkhoek, terwijl één USB Type-C™-kabel je werkstation nog eens vereenvoudigt.

Veelzijdigheid en prestaties met snel opladen

Alles draait om jouw gebruiksgemak. Laad de accu van je smartphone snel op via de USB 3.0-poort op de monitor. Deze poort laadt apparaten 2,4 keer sneller op dan een gewone USB 2.0-kabel.

Veelzijdigheid en prestaties met Screen Split

Gebruik OnScreen Control om je scherm op 14 manieren te delen en optimaliseer vensters ordenen en het gebruik van uw schermruimte.

Onze accountmanager Enrique Mevissen heeft deze monitor getest, bekijk hieronder zijn review:

LG 34UC99-W Curved UltraWide Monitor

  • Schermgrootte : 86,4 cm (34,0")
  • Fysieke resolutie : 3440 x 1440
  • Beeldformaat : 21:9