LG Electronics zal u overtuigen

Productiviteit en efficiëntie

LG biedt verschillende thin client-vormfactoren. De uitmuntendheid van LG in schermproducten kan waarde toevoegen aan uw werkomgeving

Betrouwbaar en modern: het desktop beeldscherm 24BK550Y-B.AEU van LG Electronics zal u overtuigen. Het heeft een een elegant zwarte kleur en een beeldverhouding van 60,5 cm (23,8″) met een beeldschermdiagonaal van 16:9. Het scherm werkt met IPS-paneeltechnologie – en is dus een professioneel beeldscherm, dat met zijn hoge kleurgetrouwheid kan scoren. Daardoor is dit beeldscherm ook voor designers en fotografen bijzonder interessant. Het is geschikt voor alle toepassingsgebieden, waar kleurechtheid van groot belang is. 

Deze monitor is niet alleen voor elke werkplek bruikbaar, hij kan door zijn flexibiliteit ook bij scholingen overtuigen. Omdat hij in hoogte verstelbaar is, kunt u hem comfortabel aan uw behoeftes aanpassen. Door zijn contrast ratio van 1000:1 en de lichtsterkte van 250 cd/m² zorgt deze monitor voor een goede weergave van uw webapplicaties. Dankzij de solide resolutie van 1920 x 1080 is hij optimaal voor het dagelijks werk geschikt. Door de white-LED-achtergrondverlichting blijven uw ogen ontspannen, u kunt op een aangename manier lezen. 

Tegenwoordig speelt energie-efficiëntie bij het werk een belangrijke rol. Dit model heeft het energielabel A – en verbruikt weinig stroom, wat goed is voor het milieu én uw portemonnee. Een bijzonder extra van het scherm is de aanwezigheidssensor: Deze sensor registreert, of er iemand voor het beeldscherm zit. Als dat niet het geval is, kann door het verlagen van de beeldschermhelderheid of een automatisch uitzetten nog meer energie bespaard worden.

Veelzijdig ontwerp

Betere ergonomie op de werkplek

De 24CK550W ondersteunt kantel-, draai-, pivoteer- en hoogteaanpassingopties voor het beste comfort op het werk. Deze ergonomie maakt het gemakkelijker om inhoud te delen met uw teamleden, wat leidt tot verbeterde productiviteit.

LG 24BK550Y-B Monitor

  • Schermgrootte : 60,5 cm (23,8")
  • Fysieke resolutie : 1920 x 1080
  • Beeldformaat : 16:9

LG CK500W-3A Thin Client

  • Processormodel : AMD GX-212JJ 1,2 GHz
  • Werkgeheugen : 4 GB
  • Type werkgeheugen : DDR4
  • SSD : 32 GB
  • Netwerkkaart : Ethernet 10/100/1000