BUNDEL

Lenovo TS P520c + P27q Monitor.

ThinkStation P520c.

Voor echte processorkracht en razendsnelle beelden moet je de ThinkStation P520c hebben. Deze compacte krachtpatser heeft de nieuwste Intel® Xeon® processor en een NVIDIA® Quadro® grafische kaart aan boord en verwerkt moeiteloos al je veeleisende workloads voor design en visualisatie. Bovendien is hij ook uiterst redelijk geprijsd.

De ThinkStation P520c heeft zware tests in extreme omstandigheden doorstaan en is makkelijk te configureren, implementeren en beheren. Dus je kunt rekenen op betrouwbaarheid en duurzaamheid. En dankzij de uitzonderlijke ontwerp- en productiekwaliteit kun je vertrouwen op betere onderhoudsmogelijkheden en minder downtime. Een situatie waar iedereen bij wint.

ThinkVision P27q-10-beeldscherm

Het ThinkVision P27q-beeldscherm heeft een compact zwart ontwerp met een multifunctionele, ergonomische standaard. Het kristalheldere, randloze IPS-scherm met een resolutie van 2560×1440 en sRGB 99% kleurengamma biedt sprankelende, scherpe beelden met een brede weergavehoek.

Elk beeldscherm is bovendien vooraf gekalibreerd voor accurate en consistente kleuren met een fabriekskalibratierapport. Dankzij de ingebouwde voeding en het grote aantal verbindingsopties, bestaande uit 2HDMI, DP, mDP en DP Out, biedt de P27q verschillende aansluitmogelijkheden en kunnen meerdere beeldschermen worden gebruikt door middel van plaatsing in serie. De P27q beschikt ook over 4 USB3.0-poorten, inclusief 1 met BC1.2, waarmee uw USB-apparaten snel kunnen worden opgeladen. De multifunctionele standaard kan worden verhoogd, gekanteld, geroteerd en gedraaid voor ongekend kijkgemak

Lenovo TS P520c 30BX-000M + P27q Monitor.

  • Bundel bevat:
  • 30BX000MMH: Lenovo ThinkStation P520c
  • 61A8GAT1EU: Lenovo ThinkVision P27q 27" Display