Lenovo.

ThinkVision monitoren.

ThinkVision T24i-19 23,8-inch Full HD-beeldscherm met luidsprekers.

De Lenovo ThinkVision T24i-19 van 23,8 inch is een hoogwaardig beeldscherm met ingebouwde luidsprekers dat langdurige productiviteit biedt voor intensieve grafische en gegevenstoepassingen.

Dankzij het bijna randloze beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 maak je eenvoudig verbinding met meerdere beeldschermen met naadloos helder beeld. De ThinkVision T24i-19 is voorzien van een reeks poorten, inclusief vier USB 3.0-poorten, VGA, DP en HDMI, om je productiviteit te verhogen. Het beeldscherm is ook uitgerust met ingebouwde stereoluidsprekers die u helpen bij uw creatieve werk. De ergonomische standaard is zeer gebruiksvriendelijk. Het beeldscherm is compatibel met ThinkCentre Tiny, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de T24i-19. Het Eye Comfort-certificaat van TÜV waarborgt dat deze schermen prettig voor uw ogen zijn, zodat u comfortabel kunt werken.

ThinkVision T24d-10 24 inch WUXGA IPS Monitor.

Het ThinkVision T24d-beeldscherm heeft een glanzend, zwart ontwerp met een multifunctionele, ergonomische standaard. Het kristalheldere, randloze IPS-scherm met een resolutie van 1920 x 1200 en sRGB 100% kleurengamma biedt sprankelende, scherpe beelden met een brede weergavehoek.

Met de ingebouwde voeding en uitgebreide aansluitmogelijkheden voor VGA, HDMI en DP is de T24d geschikt voor diverse toepassingen. De T24d beschikt ook over 4 USB3.0-poorten, inclusief 1 met BC1.2, waarmee uw USB-apparaten snel kunnen worden opgeladen. De multifunctionele standaard kan worden verhoogd, gekanteld, geroteerd en gedraaid voor ongekend kijkgemak. ThinkVision T24d is ook gecertificeerd volgens TUV Eye Comfort, waardoor optimale zorg voor uw gezondheid wordt gegarandeerd bij gebruik van dit beeldscherm.

ThinkVision T24d bouwt verder op de principes voor energiebesparing en milieubescherming van Lenovo. De groene voorzieningen omvatten onder andere witte LED-achtergrondverlichting en voldoen aan Energy-Star 7.0, EPEAT Gold, CEL tier 2 en RoHS. 24,0-inch WLED Eigen resolutie van 1920 x 1200 sRGB 100% Standaard met functies voor verhogen, kantelen, draaien en roteren voor optimaal kijkgemak.