Windows 10 Pro means business

ThinkPad E590

Ontworpen voor het bedrijfsleven

Betere beveiliging

Met de optionele beveiligingsfunctie van de ThinkPad E590 heeft je bedrijf de controle in handen.

De vingerafdruklezer zorgt voor veilige biometrische verificatie en de discrete Trusted Platform Module (TPM) versleutelt de gegevens op hardwareniveau.

 

Wij zorgen voor de beveiliging zodat jij kunt zorgen voor je bedrijf.

Volgepakt met vermogen

De ThinkPad E590 werkt met de nieuwste Intel® Quad Core™-processors. Daardoor gaat alles sneller, van dagelijkse computertaken en het openen van grote mediabestanden tot het laden van supersnelle games.

Ontworpen voor het bedrijfsleven, getest in de praktijk

De ThinkPad E590 is getest volgens kwaliteitscontroles die voldoen aan industrienormen en zo de betrouwbaarheid garanderen.

 

Onze pc’s uit de ThinkPad E-serie ondergaan een hele reeks testen zoals duurzaamheid van de scharnieren, ventilatortesten voor een goede warmteregulering, testen voor trillingen en niet-repetitieve schokken voor dagelijks gebruik en transport, en zelfs toetsenbordtesten om de stevigheid en duurzaamheid van de toetsen en onderdelen te verifiëren.

 

Met de aanschaf van de E590 krijg je de perfecte combinatie van waarde en duurzaamheid.

Van 0 tot 80 in 60 minuten

Met een batterijduur van maar liefst 13 uur levert de ThinkPad E590 een optimale productiviteit.* En bovendien zorgt de Rapid Charge-technologie dat je batterij binnen een uur weer voor 80% is opgeladen.

 

Zo is een uurtje lunchpauze of een tussenstop voldoende om je batterij nog een werkdag lang te kunnen gebruiken.