ThinkPad E585

Geef je bedrijf een voorsprong

Maximaliseer je productiviteit en krijg waar voor je geld met deze 15,6″ ThinkPad E585-laptop die klaar is voor zakelijk gebruik. Krachtige prestaties en de duurzaamheid van ThinkPad gecombineerd met een indrukwekkend ontwerp, verbluffende beelden, vele opslagopties en een superlange batterijduur om je kleine onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Overal werken is nu nog makkelijker

De dunne en lichte E585 is gemaakt voor de reiziger. Met een startgewicht van minder dan 2,1 kilo, glijdt dit draagbare apparaat gemakkelijk in een koffer of reistas. En dankzij de batterijduur tot wel 13 uur** beschik je over voldoende ononderbroken tijd voordat je een stopcontact nodig hebt. Maar als je moet opladen, met de 65 W voedingsadapteroptie, levert de snellaadtechnologie tot 80% voeding in slechts één uur. Blijf altijd een stap voor, waar je ook bent voor je werk.

Lenovo ThinkPad E585 20KV-0008 Top

  • Fysieke resolutie : 1920 x 1080
  • Schermgrootte : 39,6 cm (15,6")
  • Schermoppervlakte : mat

Lenovo V145

Beter voor bedrijven

Maak kennis met de V145, een 15″ laptop ontworpen om je dagelijks werk beter te maken. Verbeter je productiviteit en efficiëntie met de robuuste AMD-processor en grafische kaart, houd je gegevens veilig met professionele encryptie en geef je werknemers het gemak van de ergonomische eigenschappen van de laptop, verpakt in een chassis met een stijlvolle, strakke en professionele uitstraling.

Geeft je productiviteit een impuls

Dankzij AMD’s 7e generatie Accelerated Processing Unit, het grote geheugen en de optionele AMD Radeon™ grafische insteekkaart zal je productiviteit tot grote hoogten stijgen. Met het optionele tweede schijfstation kun je het beste van SSD’s en harde schijven combineren, terwijl het toetsenbord zonder tussenruimte het afzetten van stof vermindert, wat de levensduur van de V145 verlengt.

Lenovo V145-15 81MT-001V Notebook

  • Fysieke resolutie : 1920 x 1080
  • Schermgrootte : 39,6 cm (15,6")
  • Processorfamilie : AMD A-serie