Intel® Core™ i7 Processor.

Meer dan een laptop:

Veilig, flexibel en robuust.

de ThinkPad van Lenovo.

Benieuwd wat u kunt doen om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen? Uit onderzoek blijkt dat voor de medewerkers van nu een vaste werkplek vaak niet volstaat. Ze verwachten meer, iets wat deels te danken is aan de toenemende globalisering, internationalisering en digitalisering. 

 

Elk van deze ontwikkelingen drukt een stevige stempel op de huidige arbeidswereld en vraagt om flexibelere werkmethodes. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor technologie. Alles valt of staat bij de keuze van de juiste IT-oplossingen die medewerkers in staat stellen waar en wanneer dan ook efficiënt te werken.

Home office, mobiel werken, of toch een vaste werkplek?

Heeft de vaste werkplek dan zijn beste tijd gehad? Nee, dat zeker niet. Wel verschuift de focus steeds meer naar een combinatie van vast en mobiel. Wereldwijd werkt zo’n 40 procent van de werknemers al mobiel, en dat percentage zal alleen maar stijgen. Er is daarom behoefte aan apparatuur die zowel onderweg als op kantoor (aan huis of op het werk) optimaal inzetbaar is. En zich bovendien flexibel aanpast aan ieders eigen manier van werken.

Waarom zou u iets veranderen aan de IT binnen uw bedrijf?

De wereld verandert in razend tempo. Zorg dat u bijblijft! We brengen de vijf belangrijkste redenen voor een update van uw IT-oplossingen voor u in beeld.

De juiste technologie is van doorslaggevend belang. We laten u graag zien hoe u uw medewerkers optimaal uitrust om niet alleen nu, maar ook in de toekomst efficiënt te werken.

De Lenovo ThinkPad: meer dan een laptop?

Het mobiele werken vraagt om compacte, handzame apparaten, maar dat mag uiteraard niet ten koste gaan van hun functionaliteit of prestaties. Naast dun en licht moeten ze ook robuust en sterk zijn, zodat ze zijn opgewassen tegen de dagelijkse uitdagingen onderweg. Verder is het om overal te kunnen werken van belang dat ze eenvoudig te verbinden zijn. En laten we ook zeker de veiligheid niet vergeten.

Veilig werken met de Lenovo ThinkPad.

Medewerkers kunnen tegenwoordig overal werken. Met die groeiende flexibiliteit wordt ook het thema veiligheid steeds belangrijker. En dat zit bij de ThinkPad van Lenovo wel goed. Lenovo zet namelijk in op een 360-gradenbenadering. Van de fysieke beveiliging van de apparaten tot aan gegevensbescherming en de controle over wie waar toegang tot heeft: ook als uw medewerkers mobiel werken is de veiligheid optimaal gewaarborgd.

Ontdek hier meer over de 360-gradenbenadering en de veiligheid van de Lenovo ThinkPads.

Vergeet de standaard notebooks. 

Verruil ze nu voor de Lenovo ThinkPad.

De Lenovo ThinkPad is meer dan een laptop. 

Hij is flexibel, ultradun en levert topprestaties. Ervaar zelf wat de Lenovo ThinkPad kan doen voor de productiviteit van uw medewerkers – nu én in de toekomst!

Workforce Mobility

Transformeer je mobiele Werknemers.

Lenovo Cashback actie.
Koop minstens twee Lenovo ThinkPads met minstens één in aanmerking komend Lenovo accessoire of Lenovo ThinkVision monitor voor een netto aankoopprijs van minstens 50 €.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Ultralicht. Ultrasterk. Ultrasimpel.

Met slechts 1,13 kg is de X1 Carbon uitzonderlijk licht en toch verbluffend sterk, met optionele 4G-connectiviteit en een accu die tot wel 15 uur meegaat. Met Windows 10 Pro. Ontdek nu zelf wat deze compacte krachtpatser kan doen voor uw productiviteit!

Lenovo ThinkPad X1 Yoga

De flexibiliteit van een Yoga, het zakelijke inzicht van een X1.

Klap hem open en gebruik de X1 Yoga als een praktische laptop voor uw alledaagse werkzaamheden, of vouw hem samen tot een handzame tablet als u iets wilt doorlezen, schrijven of schetsen. Verbluffende prestaties en een accu waar u de hele dag van op aan kunt. Met Windows 10 Pro. Grijp uw kans en werk vanaf nu zoals ú dat wilt!