Lenovo ThinkCentre® M710q

Bescheiden formaat, grootse prestaties

Denk groot met een kleine desktop

De compacte ThinkCentre M710 Tiny is zo klein dat deze op een boekenplank past, achter een beeldscherm of zelfs onder een bureau. De Tiny is gebouwd om te werken onder de zwaarste omstandigheden en kan alles aan: van lichte stoten tot extreme temperaturen en stoffige omgevingen, zodat jij je kunt concentreren op je werk en het vergroten van je omzet.

Bescheiden formaat, grootse prestaties

De extreem compacte M710 Tiny is 96% kleiner dan een traditionele towerdesktop. Deze kleine desktop past bijna overal en kan horizontaal of verticaal worden geplaatst, bevestigd aan een muur, achter een beeldscherm of zelfs onder een bureau. Je kunt deze pc makkelijk aan het zicht onttrekken zodat je hem zelfs kunt inzetten voor digital signage. Het apparaat biedt betrouwbare, professionele prestaties zonder kostbare kantoorruimte op te eisen

De voordelen van een modulair ontwerp.

Met de ThinkCentre M710 Tiny kun je je eigen modulaire all-in-one pc samenstellen. Monteer de Tiny simpelweg in de achterkant van een ThinkCentre TIO-beeldscherm (Tiny-in-One). Beperk de kosten door het beeldscherm en de computer afzonderlijk van elkaar te upgraden. Zo kun je je bedrijfsmiddelen langer gebruiken.

ThinkCentre Tiny-in-One 22Gen3

De ThinkCentre Tiny-in-One 22 Gen3 + ThinkCentre Tiny die uw werkruimte comfortabel beheert. Tiny-in-One 22 Gen3 met AIO-functies en met camera en microfoon voor VOIP. Met randloos LED-scherm, een standaard die u kunt verhogen/kantelen/draaien, DisplayPort-aansluitingen en betrouwbare prestaties voor een betaalbare prijs. Bovendien is de Tiny-in-One 22 Gen3 ook een standaardbeeldscherm dat werkt met alle pc’s AIO-functies gereed voor bedrijven – TIO22Gen3 met camera + mic. Voor VOIP, aanraakfunctionaliteit met AIO-functies voldoet aan specificaties voor bedrijven.

Lenovo TC M710q 10MR-000X + TiO 24

  • Processormodel : Intel Core i5-7400T, 2,4 GHz
  • Moederbord chipset : Intel B250
  • Werkgeheugen : 8 GB