Zware workloads in een handomdraai!

Deze krachtige workstations zijn uitgebreid getest en kunnen gegarandeerd de prestaties leveren die nodig zijn voor zelfs de meest veeleisende toepassingen. Certificering door onafhankelijke softwareleveranciers (ISVs) betekent dat je erop kunt vertrouwen dat een door jou aangeschaft ThinkStation uit de P-serie ruimschoots zal voldoen aan de vereisten van je bedrijf en je sector.

Superieure betrouwbaarheid en prestaties

De ThinkStation P-serie met workstations levert krachtige prestaties dankzij de nieuwste generatie Intel® Xeon®-processors en NVIDIA® Quadro® professionele grafische kaarten in systemen met één of twee processors. Onze energiezuinige en veelzijdige ThinkStations zijn voorzien van ISV-certificering en bieden de superieure betrouwbaarheid die je verwacht van Think.

Werkt in elke werkomgeving

Of je nu complexe modellen moet maken, fotorealistische beelden wilt weergeven of geofysische en seismische gegevens wilt interpreteren, met de ongeëvenaarde verwerkingskracht van onze ThinkStation P-serie gaat dit probleemloos. En doordat je de keuze hebt uit een serie van de allerkleinste workstations tot ruimtebesparende SFF-computers en towers, passen onze workstations altijd op je werkplek.

Lenovo Workstation P330