Latitude 7490

Overal aan het werk.

Veelzijdig design. Uitzonderlijke ervaring.

14″ zakelijke laptop voor professionals die behoefte hebben aan mobiliteit. Nu beschikbaar in prachtig gefreesd aluminium, met een magnesiumlegering of koolstofvezel.


Met Latitude laptops en 2-in-1’s bent u de hele dag door productief dankzij de veiligste en meest beheerbare functies in een prachtig ontwerp waarmee u absoluut gezien mag worden. Waar u ook bent, of u nu onderweg bent, aan uw bureau zit of ergens anders aan het werk bent, wij beschikken over de juiste oplossingen zodat u overal uw kantoor bij u hebt.

Een verbluffende nieuwe look

Stijl en kracht worden standaard geleverd met de Latitude 7490. Nu beschikbaar in een premium aluminium afwerking die indruk zal maken op iedereen. De nieuwe afwerking is vervaardigd uit één stuk aluminium voor meer stijl en duurzaamheid, zodat u zorgeloos onderweg kunt werken.

 

Kies voor de magnesiumlegering of afwerking met koolstofvezel en een stijlvolle, naadloze buitenzijde met superieure structurele prestaties.

Vernieuwd voor mobiele uitmuntendheid

Hoogwaardige materialen: het unibody-ontwerp biedt een strakke en naadloze buitenzijde met superieure structurele prestaties. Afgewerkt met soft-touch verf en een optionele behuizing van geweven koolstofvezel*.

 

Intelligent draadloos: voorzie uw nieuwe Latitude 7490 van de eerste en enige Active Steering Antenna in de branche en verbeter uw draadloze connectiviteit met 40%***. Door automatisch door zwaar belaste draadloze netwerken te navigeren, vermindert deze unieke oplossing ongewenst uitvallen en latency bij het e-mailen of uploaden van bestanden naar uw netwerk.

 

Eenvoudig aanmelden: activeer Windows Hello via de infraroodcamera om u eenvoudig en veilig aan te kunnen melden door middel van gezichtsherkenning.

 

Strak en nauwkeurig: met het vernieuwde Microsoft Precision touchpad hebt u nog meer controle over wat u doet.