iiyama PROLITE XUB3493WQSU-B1

De 34” ProLite XUB3493WQSU LED monitor is voorzien van de superieure IPS panel techniek. Deze zorgt voor een zeer consistente en levensechte kleurweergave, snelle responstijd en brede kijkhoeken. De UWQHD (Ultra wide QHD) resolutie biedt de gebruiker een ultra breed (21:9) beeld met meer werkruimte. Deze grote ruimte gecombineerd met de hoge pixeldichtheid garanderen een hogere productiviteit en comfortabel kijkgemak. Zeer geschikt voor gebruikers die verschillende applicaties side-by-side gebruiken, film in breedbeeldformaat kijken of hun game ervaring willen verrijken!

IPS

IPS-technologie biedt een hoger contrast, betere zwart-weergave en superieure inkijkhoeken t.o.v. de standaard TN-technologie.

ULTRA WIDE - UWQHD

UWQHD (Ultra Wide QHD) resolutie biedt een ultra breed (21:9) beeld.

PIP

De PIP-funktie (Picture In Picture) laat u 2 beelden van verschillende video-bronnen tegelijkertijd zien.

FREESYNC™ TECHNOLOGY

AMD FreeSync™ ondersteuning zorgt voor een vloeiend beeld zonder afgebroken frames en storende artefacten veroorzaakt door lagere framerates.

ACR

Contrast is het bereik dat de monitor kan weergeven tussen het helderste wit en donkerste zwart. De Advanced Contrast Ratio functie past automatisch de helderheid en contrast aan bijvoorbeeld onder het spelen van spellen of het bekijken van een film.

Onze accountmanager Rob Schepers heeft deze monitor getest, bekijk hieronder zijn review: