td_week1840_nlnl_02

Kleiner, sneller en helderder dan ooit.

Ervaar de perfecte combinatie van een ultraslank ontwerp en professionele prestaties in de nieuwe HP ZBook Studio. Geef uw creativiteit een boost met supersnelle, soepele weergave. Uw ideeën komen helemaal tot leven op het helderste 4K-laptopscherm ter wereld.

Voor moderne en efficiënte werkomstandigheden zorgen een Intel Core i7 processor en het besturingssysteem Windows 10 Pro 64-bit. De krachtige 15,6 inch-notebook is overal inzetbaar en onder andere ook geschikt voor zakenreisjes. Kenmerken: geïntegreerde webcam, verlicht toetsenbord, numeriek toetsenbord. 

HP's helderste 4K-laptop

Bekijk uw werk met één miljard levendige kleuren op het HP DreamColor display met 600-nits helderheid. Ideaal voor uw kleurkritische werk, met een ingebouwd kleurkalibratiesysteem voor perfecte kleuren, iedere keer weer.

Krachtiger dan ooit tevoren

Ultrasnelle 6-core Intel® Xeon®-processors en verbeterde thermische prestaties houden uw laptop koel en stil. Geef fotorealistische afbeeldingen snel weer met een gecertificeerde NVIDIA® Quadro®-videokaart, geoptimaliseerd voor stabiliteit en topprestaties voor toonaangevende software-apps.

HP ZBook Studio G5 Notebook

  • Schermgrootte: 15,6" - ontspiegeld
  • Processormodel: Intel Core i7-8750H, 2,2 GHz
  • 256GB SSD