Geef uw creatieve proces opnieuw vorm met een veelzijdige laptop.

PROFESSIONELE PRESTATIES IN 360 GRADEN

Gebruik een convertible laptop die is ontworpen om meerdere apps tegelijk snel en responsief uit te voeren. Bewerk probleemloos en zonder vertragingen afbeeldingen met een hoge resolutie met de NVIDIA®-videokaart en Intel® Xeon®-processors.

8e-generatie Intel® Xeon®-processors

Voer zware taken uit met Intel® Xeon®-processors met 6 cores. Het ECC-geheugen zorgt voor stabiliteit, gegevensintegriteit en bescherming tegen potentiële crashes.

NVIDIA® Quadro® 3D-videokaart

Bewerkt naadloos uw ontwerpen en geef bestanden met meerdere lagen moeiteloos weer met de gecertificeerde NVIDIA® Quadro® P1000-videokaart, geoptimaliseerd voor stabiliteit en prestaties met professionele software-apps.

Upersnelle opslag

Verhoog uw productiviteit en sla bestanden lokaal op met maximaal 4 TB lokale PCIe NVMe-opslag die tot 21 keer sneller is dan standaard-HDD-opslag en zes keer sneller dan SATA SSD.

NAUWKEURIG EN VEELZIJDIG

Met ons innovatieve scharnier dat 360 graden kan draaien, beschikt u over het comfort van een laptop, het gemak van een tablet en de luxe van extra standen om uw ontwerpen te presenteren.

Laptopstand om te werken

Profiteer van professionele prestaties met een 15,6-inch laptop ontworpen om uw grootste projecten aan te kunnen.

Standaard- en tentstand om samen te werken

Laat uw werk moeiteloos zien met meerdere standen voor het bekijken van ontwerpen en concepten.

Tabletstand om te maken

Schets, bewerk en ontwerp onderweg met het comfort van een tablet en de Wacom AES-pen.

Dockstand om te produceren

Bekijk uw werk van dichtbij met het dock en maak verbinding met meerdere displays.

100% ADOBE RGB

Adobe RGB biedt meer kleuren om mee te werken en weer te geven, vergeleken met de industriestandaard sRGB. Perfect voor kleurkritische workflows en wanneer u de kleurinstelling van uw camera of definitieve, gewenste kleur voor prints moet afstemmen.

HP ZBook Studio x360 G5 Notebook