Bijzonder licht.

HP’s lichtste ZBook is gemakkelijk te dragen voor mensen die het uiterste vergen van hun kantoorcomputer. Of u nu op of buiten kantoor werkt, u krijgt zeer snelle en betrouwbare prestaties. De Zbook 14u weegrt slechts 1,58kg*

Ontworpen voor kilometervreters.

Met een gewicht van minder dan 1,58 kg krijgt u hoge prestaties zonder het gewicht. En met de nieuwste aansluitingen en beveiligingsfuncties hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw verbinding verliest of uw waardevolle gegevens beschadigt wanneer u onderweg bent.

Krachtige gebruikersprestaties.

Vertragingen behoren tot het verleden. U kunt uw projecten uitvoeren met de hoogwaardige Intel®-processor en graphics. Open grote bestanden en voer meerdere apps uit om snel te multitasken en voor meer productiviteit.

Gecertificeerde software.

U kunt zorgeloos werken met de kennis dat uw laptop is gecertificeerd om de meest veeleisende toepassingen aan te kunnen. Wij hebben samengewerkt met toonaangevende professionele softwareleveranciers om ervoor te zorgen dat uw ZBook voor topprestaties is geoptimaliseerd.

Getest volgens militaire standaarden.

Onze ZBooks zijn ontwikkeld om zware tests volgens militaire standaarden te doorstaan (zoals vallen, stoten en extreme omgevingsomstandigheden). Neem uw werk met u mee in de wetenschap dat uw laptop is gemaakt met het oog op duurzaamheid.

HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation.

  • Processormodel: Intel Core i7-8565U, 1,80 GHz
  • SSD: 512 GB
  • Besturingssysteem: Windows 10 Pro 64-bit

HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation.

  • Processormodel: Intel Core i7-8565U, 1,80 GHz
  • SSD: 512 GB
  • Besturingssysteem: Windows 10 Pro 64-bit

* Gewicht varieert naar gelang de configuratie.