Don’t just defy barriers. Shatter them.

HP Elite Dragonfly. Lichter dan lucht.

De HP Elite Dragonfly biedt nog meer vrijheid voor mensen die veel onderweg zijn. Deze prachtig ontworpen, zeer lichte zakelijke convertible laptop met een exclusieve Dragonfly Blue kleur heeft een uitzonderlijk helder display en geavanceerde beveiliging, zodat je overal veilig en productief kunt werken.

Ultralicht en indrukwekkend.

De HP Elite Dragonfly biedt ongekende mobiliteit in een prachtig gemaakte x360 laptop met touchfuntionaliteit. Deze exclusieve laptop is afgewerkt in Dragonfly Blue, met ruitvormige details, een heerlijk stil toetsenbord en een indrukwekkende screen-to-body-verhouding.

Werk overal waar je wilt.

Profiteer van een snelle, betrouwbare verbinding in omgevingen met veel draadloos verkeer met Wi-Fi 6 van Gbit-klasse6,7 op de ongelooflijk lichte, compacte en flexibele HP Elite Dragonfly. Werk samen in elke omgeving met scherpe, heldere audio van Bang & Olufsen en een uitzonderlijk helder beeldscherm.

Werk zorgeloos.

Veiligheidsfuncties van HP zorgen samen voor een permanente, altijd werkende en optimale beveiliging. Dankzij deze voortdurend verder ontwikkelde oplossingen is je pc van de BIOS tot de browser en van onder tot boven in het besturingssysteem beschermd tegen aanvallen.

Play Video

HP Elite Dragonfly Notebook - i5 processor

Het notebook 8MK76EA#UUG van HP is de perfecte begeleider voor het mobiele werken. De 16 GB werkgeheugen zorgen ervoor, dat dit notebook breed inzetbaar is. De Intel Core i5 processor evenals het besturingssysteem Windows 10 Pro 64-bit zorgen ervoor, dat u up-to-date blijft. De krachtige 13,3 inch-notebook kunt u overal gebruiken en ook gemakkelijk naar presentaties op beurzen meenemen. Eigenschappen: geïntegreerde webcam.

HP Elite Dragonfly Notebook - i7 processor.

Het notebook 8MK77EA#UUG van HP is een betrouwbaar notebook voor het mobiele werken. 16 GB werkgeheugen maakt dit notebook ideaal voor dagelijks gebruik. De Intel Core i7 processor en het besturingssysteem Windows 10 Pro 64-bit zorgen ervoor, dat u up-to-date blijft. De krachtige 13,3 inch-notebook kunt u overal gebruiken en ook gemakkelijk naar meetings of klantafspraken meenemen. Eigenschappen: geïntegreerde webcam. Profiteer nu van top-kwaliteit en een uitgebreide service – van bestelling tot levering.