Haal het meeste uit uw werkstation met deze Targus Docking

Haal het meeste uit uw werkstation met twee ultra-high-def-monitoren. Sluit ze aan op het USB-C ™ Universal DV4K-dockingstation met 100W Power, dat compatibel is met Thunderbolt ™ 3 en zowel DisplayPort ™ als HDMI ondersteunt. Door de geïntegreerde stroomvoorziening en het opladen van de meeste USB-C-laptops tot 100W blijft u de hele dag productief. 

Vier USB 3.0-poorten

Met vier USB 3.0-poorten (waaronder een poort met krachtige voeding voor oplaadapparaten) plus een audio-ingang / uitgang voor luidsprekers, microfoons of oortelefoons, is het eenvoudig om uw werkstation aan te passen. Echt universeel, het is compatibel met verschillende besturingsprogramma’s en platforms. En het wordt geleverd met stroomtips die werken met onder andere ASUS®, Dell ™, HP® en Lenovo ™ -laptops. Het is compact genoeg om niet te veel onroerend goed voor een bureau in beslag te nemen. Dit dock combineert kracht met productiviteit in een compact formaat. Universeel USB-C DV4K-dock met 100 W vermogen.

 

Verbinding zonder complexiteit

Breid uw laptopscherm uit en dupliceer het tot maximaal twee 4K Ultra HD-schermen voor productieve, krachtige werkruimten. Verbinding maken zonder complexiteit, universeel compatibel met zowel USB-A- als USB-C-apparaten, inclusief Thunderbolt 3-apparaten. Universele stroomvoorziening tot 100 W voor ingebouwde USB-C-apparaten PLUS Universal Legacy Power-opladen voor USB-A-apparaten, inclusief stroomtips voor ASUS, Dell, HP en Lenovo.

Targus DOCK190EUZ USB-C Docking Station