Dell XPS 15

Maak kennis met de kleinste 15,6-inch laptop ter wereld.

InfinityEdge-beeldscherm:

Het vrijwel randloze display maximaliseert de schermruimte. Dankzij een bezel van maar 5,7 mm is het beeldscherm 15,6-inch groot op een laptop die qua afmetingen meer weg heeft van een 14-inch model.

Uniek design:

Met een dikte van slechts 11-17 mm en een basisgewicht van nog geen 1,8 kg met een Solid State-schijf, is de XPS 15 een van de lichtste 15-inch laptops ter wereld met krachtige prestaties.

Een verbluffend beeld, waar u ook bent.

Mis geen enkel detail:

U kunt elk detail van elke pixel op het UltraSharp 4K Ultra HD-beeldscherm (3.840 x 2.160) zien zonder dat u hoeft in te zoomen. En met 6 miljoen meer pixels dan Full HD en 3 miljoen meer dan de MacBook Pro kunt u afbeeldingen bewerken met zeer grote nauwkeurigheid zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervaging of gekartelde lijnen.

Onvergelijkbare kleur:

De XPS 15 met een 100% Adobe RGB-kleurbereik dekt een groter kleurbereik en produceert tinten van kleuren buiten het standaardbereik, zodat u meer ziet dan u voor mogelijk had gehouden. En met meer dan 16 miljoen kleuren zijn de beelden vloeiender en zijn kleurovergangen levensechter met meer diepte en dimensie. Dankzij de meegeleverde Dell PremierColor software, die automatisch inhoud omzet die nog niet de Adobe RGB-indeling heeft voor kleuren op het scherm, komen de kleuren helemaal tot leven op uw scherm.

Prachtig vanuit elke hoek:

dankzij het anti-reflecterende beeldscherm met een superieure helderheid van 400 nits kunt u ook buiten van uw entertainment genieten. Het IPS-scherm biedt bovendien een bredere kijkhoek, zodat u uw beeldscherm kunt delen zonder iets te missen.

Touchvriendelijk:

tik, veeg en knijp op en over het scherm. Via het optionele touchscreen ontstaat er een natuurlijke wisselwerking tussen u en de technologie.

Pure kracht.

Superspeed-processors:

de krachtigste XPS laptop die we ooit hebben gemaakt, met de nieuwste 6-core 8e generatie Intel® Core™ processors en een optionele NVIDIA® GeForce™ GTX 1050 of GTX 1050Ti grafische kaart met Max-Q design (4 GB GDDR5 videogeheugen), zodat u razendsnel de meest intensieve taken kunt afhandelen.

Ultieme mobiele prestaties:

de eerste Intel® Core™ i9 mobiele processor met tot wel 6 cores en 12 threads levert beter single- en multi-threaded prestaties dan de 7e generatie – en kan worden overgeklokt. Met het krachtigste mobiele platform van Intel voor creatieve geesten kunt u sneller 4K-video bewerken met Adobe Premier Pro*.

Maximale hoeveelheid geheugen en storage:

ondersteunt tot 32 GB* geheugen met een bandbreedte van 2666 MHz. Dit is 1,2 keer de snelheid van 2133 MHz-opties. En sneller geheugen betekent dat de benodigde content sneller wordt geladen. Uitbreidbaar geheugen tot 1 TB* met keuze uit standaard harde schijf of optionele Solid State-schijf (SSD), beschikbaar in snellere PCIe-versies, met meer dan genoeg storageruimte en krachtige responssnelheid voor het snel openen en uitvoeren van applicaties. De XPS 15 start en hervat in enkele seconden met een Solid State-schijf, zodat u meer kunt doen zonder te hoeven wachten.

Killer™ Wireless:

de Killer 1535 Wireless-AC-adapter biedt een krachtige en betrouwbare WiFi-verbinding en is speciaal ontworpen om uw online video’s, spraak en games sneller en soepeler te maken. De adapter detecteert, classificeert en prioriteert netwerkverkeer automatisch. Zo wordt ervoor gezorgd dat uw belangrijkste data prioriteit krijgen over andere, minder urgente applicaties. Killer levert uw essentiële pakketten onmiddellijk, waardoor onnodige latency en vertragingen worden voorkomen.