De kleinste 13-inch laptop ter wereld

 Met een basisgewicht van slechts 1,21 kg is de kleinere, dunnere, lichtere XPS 13 klaar om overal met u mee naartoe te gaan. Hij past zo perfect op uw vliegtuigtafeltje, dat u het niet eens merkt wanneer de passagier voor u de stoelleuning naar achter zet.

Topprestaties

Nieuwe 8e generatie Intel® Quad Core-processoren betekenen meer cores en dus hogere prestaties, zelfs wanneer u meerdere applicaties open hebt. Bovendien kunt u met Dell Power Manager, ontwikkeld door Dell, de energiemodus selecteren waarmee u dynamisch de maximale hoeveelheid kracht uit uw processor haalt, terwijl de systeemtemperatuur op intelligente wijze wordt bewaakt en beheerd. Als u dit allemaal bij elkaar optelt, komt u uit op de krachtigste 13-inch laptop in zijn klasse

Werk langer

U kunt genieten van een ongelofelijk lange batterijduur; tot wel 19 uur, 46 minuten* op een Full HD-model bij het gebruik van productiviteitsapplicaties zoals Word of Excel.

Sneller geheugen, meer storage

Uw systeem wordt in enkele seconden opgestart en hervat, dankzij tot wel 1 TB aan solid state drive-storage. U werkt zelfs in intensieve applicaties supersnel aan meerdere taken tegelijk met maximaal 16 GB aan geheugen

Verbluffende kracht

De XPS 13 is gesneden uit één stuk aluminium, zodat deze duurzamer is dan een samengesteld systeem. Het koolstofvezel en geweven glasvezel van de polssteun zijn geïnspireerd door de ruimtevaartsector en bieden maximale sterkte met minimaal gewicht. Corning® Gorilla® Glass 4 is twee keer beter bestand tegen schade dan concurrerende producten.

Dell XPS 13 9370 Ultrabook

  • Resolutie 3840 x 2160 met Touschscreen
  • Intel Core i7-8550U, 1,8 GHz
  • Windows 10 Pro 64-bit