Tastbare innovatie met IT-modernisering

In de huidige digitale omgeving is continu innoveren belangrijk voor succes. Het moderniseren van je IT-infrastructuur is essentieel voor het bevorderen van innovatie, het verbeteren van de klantervaring, het verhogen van de betrouwbaarheid en veiligheid en voor het kunnen blijven concurreren.

ARP is één van de grootste onafhankelijke IT-systeemintegrator in Nederland en toonaangevende IT E-Commerce provider in Europa. Met een record aan geïmplementeerde toekomstgerichte IT-architecturen voelt ARP zich verbonden om digitalisering, cloud computing, mobility, security en IT as a Service te bevorderen. In Nederland, Europa en wereldwijd.

Mark Jongen
Solution Specialist Datacenter
mark.jongen@arp.com
+31 43 855 03 03

Waarom IT-transformatie?

Tenzij organisaties hun IT transformeren en zich blijven ontwikkelen, kunnen ze de groeiende hoeveelheid data en operationele veranderingen in de huidige digitale economie niet aan. Bedrijven moeten dus de IT-transformatie omarmen om te kunnen blijven concurreren en soms zelfs om te kunnen overleven.

Welke kansen zijn er voor jouw organisatie?

Het moderniseren en automatiseren van de IT-infrastructuur is een fundamenteel onderdeel van de digitale transformatie – en een belangrijke voorwaarde voor organisaties van elke grote en in alle sectoren. Dus het marktpotentieel is enorm. Volgens een recente ESG-enquête onder 4.000 managers in 16 landen weet 81 % van de ondervraagden dat ze de IT-transformatie moeten omarmen om te kunnen blijven concurreren en om cloud gebaseerde services mogelijk te maken – met enige urgentie.

Moderniseer IT om klantervaringen te verbeteren.

Verkrijg de flexibiliteit, snelheid en schaalbaarheid die je nodig hebt om klantervaringen te verbeteren en om betere producten en services sneller te leveren – allemaal door het moderniseren van je IT.

Bevorder de efficiëntie. Neem een voorsprong op de concurrentie.

Een moderne IT-infrastructuur biedt de automatisering en de efficiëntie om meer te doen in minder tijd, met minder geld en minder resources.

Dell Technologies – een strategische partner voor ARP.

Wij bij ARP zijn al vele jaren nauw verbonden met onze strategische partner Dell Technologies. Onder het motto “Modernize IT. Maximize results.” biedt Dell EMC een uitgebreid portfolio dat Hyper Converged Infrastructure, Server, Storage en Network Solutions dekt.

Hyperconverged – optimaliseer en vereenvoudig datacenter activiteiten.

Met een Hyper Converged Infrastructure (HCI) kunnen computing, opslag- en netwerk-functies losgekoppeld worden van de onderliggende infrastructuur, wat een aanzienlijke verbetering van de infrastructuur-efficiëntie en lagere kosten met zich meebrengt. De Dell EMC HCI is gebouwd op PowerEdge servers, levert cloud-achtige flexibiliteit, verbeterde schaalbaarheid en een vereenvoudigd IT-beheer en wordt aangeboden als engineered HCI appliances, rack-scale systemen of HCI-ready node componenten.

Dell EMC PowerEdge 14G.

De 14 generatie Dell EMC PowerEdge servers vormen de basis van het moderne datacenter. Ze zijn van de grond af aan opgebouwd met een compromisloze aanpak om een end-to-end, volledig flexibele en innovatieve oplossing te leveren waarop klanten kunnen vertrouwen. Deze vooruitstrevende servers hebben de volgende generatie Intel® Xeon® schaalbare processors en combineren de afgelopen tien jaar geavanceerde computing, netwerk- en storage mogelijkheden om de meeste platformverbeteringen te leveren. 

Dell EMC VxRail.

VxRail wordt aangestuurd door VMware vSAN en Dell EMC PowerEdge servers en is het enige volledig geïntegreerde, vooraf geconfigureerde en geteste VMware hyperconverged apparaat op de markt. VxRail transformeert HCI networking en vereenvoudigt VMware cloud toepassingen, terwijl tegemoet gekomen wordt aan elke HCI use case, inclusief support voor de meest veeleisende workloads en applicaties.

Dell EMC VxBlock.

VxBlock System 1000 is een converged systeem dat de beste technologieën van Dell EMC, Cisco en VMware volledig integreert om zo snel mogelijk jouw IT-infrastructuur te moderniseren en vereenvoudigen. De all-in-one engineered VxBlock 1000 helpt je om te focussen op innovatie en om jouw IT-transformatie te versnellen door ondersteuning te bieden voor alle gemengde workloads en data services. Realiseer meer zakelijke flexibiliteit, een betere datacenter-efficiency en operationele eenvoud met deze toonaangevende, volledig geïntegreerde computing, netwerk-, opslag- en gegevensbeschermingsoplossing.

Dell EMC VxRack.

De Dell EMC VxRack FLEX is een rack-scale hyperconverged systeem dat maximale schaalbaarheid en zakelijke flexibiliteit biedt, zodat bedrijven klein kunnen beginnen en op een flexibele, discrete manier kunnen groeien. Bij deze oplossing die geïntegreerd is met de nieuwste 14e generatie PowerEdge servers kun je kiezen uit een bare-metal hypervisor of een native hypervisor en uit 2-layer of HCI-architecturen. Zij ondersteunt verschillende use cases inclusief high performance databases en applicaties met Intel® Xeon® schaalbare processors.

Storage – ontsluit de waarde van je data en versnel zakelijke resultaten.

Dell EMC PowerVault ME.

De PowerVault ME4 serie is een volgende generatie instapmodel block storage-array die speciaal is gemaakt en geoptimaliseerd voor prijsgevoelige SAN- & DAS-omgevingen met de eenvoud, prestaties en betaalbaarheid die je van Dell EMC verwacht. De Dell EMC PowerVault ME4 serie verschaft belangrijke hoogwaardige opslagfuncties aan het MKB – eenvoudig en betaalbaar. Deze Flash gebaseerde systemen bevorderen de prestaties van applicaties voor diverse organisaties en budgetten. Met hun flexibele connectiviteitsmogelijkheden presenteren de PowerVault ME4 arrays aanzienlijke voordelen voor SAN-/ DAS-workloads met uitstekende IOPS, enorme bandbreedte, schaal en lage latentie.

Dell EMC Unity.

Dell EMC Unity, aangestuurd door Intel® Xeon® processors, zorgt voor de ultieme eenvoud en waarde, waarmee jouw organisatie de uitrol kan versnellen, het beheer kan stroomlijnen en de unified storage workload naadloos gefaseerd naar de cloud kan verplaatsen. De All-Flash en Hybrid-Flash unified storage-platforms van Dell EMC Unity optimaliseren het prestatievermogen en de efficiëntie van SSD’s en hebben volledig geïntegreerde SAN- en NAS-mogelijkheden. Met de cloud gebaseerde storage-analytics en proactieve support blijf je bereikbaar en verbonden.

Dell EMC SC serie.

Slimme All-Flash en hybrid storage solutions die door Intel® Xeon® processors zijn aangestuurd, leveren transformerende prestaties, flexibele gelaagde storage-architecturen en toekomstbestendige waarde.

Networking – toenemende behoefte aan connectiviteit met een lage latentie, waar dan ook, dankzij explosieve toename van data.

N-serie switches.

De Dell EMC N-serie bestaat uit energiezuinige en kosteneffectieve 1 GbE, 2,5 GbE, 5 GbE en 10 GbE open-netwerk switches die gemaakt zijn om campusnetwerken te moderniseren en schalen. De klant kiest tussen een enterprise-class layer 2 / layer 3 functieset van Dell EMC met OS 6 of bepaalde netwerk-besturingssystemen van derden.

Wireless LAN.

De Dell EMC Wireless Networking solutions zijn inclusief access points, virtuele, fysieke apparaten, cloud gebaseerde netwerkcontrollers, apparaten met meerwaarde, uitgebreide beveiligingssoftware en software voor netwerkplanning, visualisatie en analyse tools. Geniet overal van een veilige, betrouwbare, eenvoudige en naadloze draadloze connectiviteit.

Blade switches.

Schaalbare, kosteneffectieve multi-server architectuur, inclusief ingebouwd high-performance Ethernet met een lage latentie en Fibre Channel networking. Transformeer je datacenter door de PowerEdge Blade server in te zetten met de hoogwaardige netwerkswitches uit de M-serie van Dell EMC.

S-serie switches.

Modulaire en vaste configuratie van 1/10/40 GbE, gemaakt voor datacenter ToR en aggregation applications. Ontworpen voor de gevraagde flexibiliteit en topprestaties voor moderne workloads en applicaties. Krijg meer flexibiliteit, meer keuzevrijheid en lagere kosten dan bij privé netwerken met bepaalde, open-standards gebaseerde ON (open-netwerk) switches.

Z-serie switches.

Optimaliseer de prestaties van de applicaties met multi-rate, flexibele oplossingen die snelheden van 10/25/40/50/100 GbE ondersteunen. De Dell Networking Z-serie bestaat uit core/aggregation switches die de beste flexibiliteit, prestaties, dichtheid en energiezuinigheid bieden voor jouw datacenter. De Z-serie bestaat uit diverse vaste vormfactor switches en is gemaakt om topprestaties te leveren voor de veeleisende workloads van tegenwoordig, terwijl er ruimte overblijft voor toekomstige datacenter-wensen.