Welkom op de ABAB - Choose your own device webshop

Op deze online omgeving kun je een nieuwe smartphone selecteren.
De voucher die je heb gekregen vertegenwoordigt een waarde van € 220,- inclusief BTW dat uitsluitend besteed kan worden voor de aanschaf van een smartphone.
Wanneer je een smartphone kiest die duurder is dan de waarde van de voucher moet de meerprijs direct afgerekend worden via iDeal / Creditcard.
Indien gewenst zijn er ook aanbevolen accessoires bij je gekozen smartphone te bestellen, deze vind je onderaan op de productpagina zelf.

De vet gedrukte prijzen in de webshop zijn inclusief BTW.

 

Bij het plaatsen van deze bestelling ga je akkoord met de voorwaarden mobiele telefonie van ABAB Group B.V. Op te vragen bij ABAB ICT.
Voor wat betreft het afleveradres, er kan gekozen worden voor een ABAB kantoor na keuze.

 

De waarde van de voucher is gelijk aan de prijs van het standaard toestel van ABAB incl. BTW. Over het bedrag dat je als individu moet bijbetalen, dien je zelf de BTW te betalen. De factuur van deze bijbetaling staat op je eigen naam en zal ABAB niet mogen / kunnen verrekenen. Uiteraard verrekend ABAB wel de BTW over de voucher zodat je het maximale bedrag kan inzetten voor je eigen keuze.

 

Let op! Alle apple toestellen worden tegenwoordig zonder oortjes en oplaad adapter geleverd. Deze kunnen worden bijbesteld op de toestelpagina onderaan.