Gemeente beekdaelen

Welkom op het GSM portaal van de Gemeente Beekdaelen

Wij wensen jou veel succes en werkplezier met het nieuwe toestel.

IT’s easy. IT’s ARP. Happy to serve you!

[advisor]

Klik hier voor de Welkomstbrief

 

Hoe bestel je een gsm?
Het toestel en eventuele accessoires kun je via de onderstaande knoppen uitzoeken:

  • “Smartphones Beekdaelen”
  • “Smartphone cases”
  • “Accessoires Beekdaelen”
  •  

Van elk toestel kun je de kenmerken bekijken.

Op het moment dat je bestelt moet je betalen. Hier kun je jouw voucher van de gemeente Beekdaelen voor inzetten en de kortingscode invoeren. Je vult jouw gegevens in (met het afleveradres Gemeente Beekdaelen tav. R. Lahaye Deweverplein 1 6361BZ Nuth) Na controle van jouw gegevens maak je de bestelling definitief, hiervan krijg je een bevestiging per e-mail.

Kies je voor een duurder toestel?
Als je een toestel kiest waarvan de prijs hoger is dan de voucherwaarde, betaal je de extra kosten direct via iDeal of creditcard. Dit geldt ook voor aanvullende accessoires die jij bestelt. 

Aflevering

Onze leverancier ARP levert de toestellen eenmaal per week bij de gemeente Beekdalen. Zodra het toestel klaar is voor gebruik, neemt de ICT-dienst contact met jou op. Zij overhandigen jou de bestelling en jij tekent hiervoor de acceptatieverklaring. De acceptatieverklaring kun je hier acceptatieverklaring » vinden.

De toestellen van de gemeente Beekdaelen zijn in bruikleen

Op het moment dat je een toestel via dit portaal bestelt, ga je een bruikleenovereenkomst aan met de gemeente Beekdaelen. Deze bruikleenovereenkomst kun je hier bruikleenovereenkomst » vinden.