Welkom bij de webshop voor een Scalda mobiel

Welkom op de webshop voor het bestellen van je nieuwe telefoon.

Deze webshop is in samenwerking met ARP Nederland B.V. opgezet. 

Met de onlangs ontvangen voucher bestel je hier het basistoestel de Samsung Galaxy A33 Enterprise Edition incl. een telefoonhoesje naar keuze. Je kunt uiteraard ook een ander toestel selecteren. Hiervoor dien je echter bij te betalen.

Alle overige toestellen vallen boven de voucherwaarde (€340,82 excl. BTW). Bijbetaling kan op deze website via iDEAL. Het bijbestellen van een telefoonhoesje is altijd verplicht.

Door het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met de gebruikersovereenkomst van Scalda. Door op onderstaande knop te klikken kan je de gebruikersovereenkomst inzien.

Op het moment dat je de bestelling plaatst is deze definitief en niet meer te wijzigen. Rond de bestelling niet af zonder dat je de vouchercode gevalideerd hebt. Controleer jouw bestelling daarom goed voordat je deze afrondt. Je ontvangt een orderbevestiging van je bestelling via de mail.

Uitlevering bestelde telefoons
Je ontvangt een mail van UPS met een Track & Trace code wanneer je pakje aan de koerierdienst is aangeboden.

 

Wil je de gebruikersovereenkomst nog eens nalezen? Kijk dan op MijnScalda onder het Serviceplein bij Telefonie > Handleidingen. Ook de handleiding voor het bestellen en het gebruiksklaar maken van jouw toestel vind je op deze pagina.

 

Problemen met bestellen?

Neem dan contact op met support ARP via mail: scalda.nl@arp.com

 

Overeenkomst

Door het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met de gebruikersovereenkomst van Scalda. Door op onderstaande knop te klikken kan je deze raadplegen.

 

LET OP: Levertijden zijn momenteel langer dan gebruikelijk en kunnen (toestel afhankelijk) 4 tot 6 weken bedragen.

De standaard getoonde prijs is excl. BTW. De incl. BTW prijs wordt daaronder in het klein vermeld.