Apple-Watch-Series4_Competitions_09122018
Apple-Watch-Series4_basketball-lifestyle_09122018

De Apple Watch Series 4. Vernieuwde Watch. Verbeterde jij.

Apple Watch Series 4. Vanbinnen en vanbuiten volledig opnieuw ontworpen. Zodat jij nog actiever, gezonder en beter connected kunt zijn.

apple-watch-series-4-gold-milanese

Het grootste Apple Watch-display ooit.

Het meest bepalende onderdeel van Apple Watch is het display. Ook hier zoekt Series 4 de grenzen op. De uitdaging was om het groter te maken zonder de kast merkbaar te vergroten of de batterijduur te verkorten. Dankzij smallere randen is er nu ruim 30 procent meer beeldoppervlak. En door het gebruik van LTPO, een nieuwe displaytechnologie, is het energie­verbruik verbeterd en gaat de batterij een hele dag mee.


De ronde hoeken van het display lopen heel mooi gelijk met de contouren van de kast. Afbeeldingen en het touch-oppervlak komen nu tot aan de verste uithoeken van het scherm.

De ultieme work-outpartner

Met de nieuwe Apple Watch Series 4 kan jij nóg beter trainen. 

Activiteitswedstrijden stellen gebruikers in staat om andere Apple Watch-dragers uit te dagen, en de automatische workoutdectectie biedt een waarschuwing om een training te starten met terugwerkende kracht.

 

Yoga en hiking zijn nieuw toegevoegde trainingstypen die nauwkeurig bijhouden hoeveel calorieën zijn verbrand. 

Protectieve gezondheidsmonitor

Waarschuwing bij een lage of hoge hartslag. Valdetectie en SOS-noodmelding. Plus nieuwe Ademhaling-wijzer­platen. Apple Watch Series 4 helpt je elke dag weer om gezond te leven en gezond te blijven.

Apple Watch Series 4

  • Beeldoppervlak 759 of 977 mm²
  • 64-bits dual-core
  • 10,7 mm dun
  • Elektische hartslagsensor