0
basket
EUR 0,00
Totaalbedrag excl. BTW
] 0,00
-
compare
Vergelijkingslijst

Projecta Compact Electrol 240×154cm MW

  • Projecta Compact Electrol 240×154cm MW - Preview 0
Logo PRJ
Vergelijken
x

Het product is toegevoegd aan uw vergelijking!

Producttype: projectiescherm
Artikelnummer:
5050032-03
Fabrikantcode:
10101847
Beschikbaarheid:
Levertijd onbekend
EUR 580,00
EUR 701,80 incl. btw

Product details voor Projecta Compact Electrol 240×154cm MW (10101847)

- Eenvoudige montage direct aan wand of plafond dankzij het Easy Install systeem.
- Met de Easy Install Plug and Play mogelijkheden is het scherm snel en eenvoudig aan te sluiten. De vele Easy Install accessoires zijn handig en snel toe te passen.
- De koker en het projectiedoek zijn exact op maat te maken; de koker en onderbalk zijn in iedere gewenste kleur leverbaar voor een optimale integratie in elk interieur.
- De automatische begrenzing bij in- en uitrollen garandeert een lange levensduur van het projectiedoek.

- Inkorten of smaller maken van het projectiedoek.
- Inkorten van de koker en inkorten en smaller maken van het projectiedoek.
- De koker, onderbalk en kunststof onderdelen in een afwijkende RAL kleur spuiten. Wanneer het scherm perfect moet passen in een specifieke omgeving, dan spuiten wij de koker in iedere gewenste kleur.
- Het doek omgekeerd monteren, zodat de projectiezijde aan de achterzijde komt. Wanneer het projectiedoek andersom uit de koker moet komen, omdat het voor iets langs moet komen of omdat het tegen een balk moet worden gemonteerd, kunt u kiezen voor deze optie. Hierbij dient te worden opgemerkt dat er twee manieren zijn om het scherm omgekeerd te monteren. Het projectiedoek kan aan de voorzijde uit de koker komen of de montagebeugels kunnen omgedraaid worden bevestigd. Geef dus duidelijk uw situatie aan, zodat Projecta het scherm kan produceren dat u nodig heeft.
- Verlenging van het projectiedoek. Indien gewenst en technisch mogelijk, plaatst Projecta een langer doek in het scherm.
- Projectiedoek zonder zwart kader.
- Verlenging van het projectiedoek met extra bovenkader. Als het projectiedoek uitgebreid moet worden en een groter zwart kader nodig is aan onder- of bovenzijde, dan kan het doek aan uw wensen aangepast worden.
- De motor aan de rechterzijde in plaats van links. Als voor een eenvoudigere aansluiting de motor en aansluitings-unit aan de rechterzijde moeten worden geplaatst, dan wordt het scherm conform aangepast.
- De Projecta Screen Designer helpt u bij het ontwerpen van het projectiescherm dat exact past in uw project. Gebruik deze applicatie om een PDF bestand te maken met de specificaties van uw ideale projectiescherm. E-mail of fax de tekening naar Projecta voor een offerte. www.projectascreens.com/screendesigner Stationary projection screen with electric operation
Direct and simple to mount on the wall or ceiling using Easy Install
Steel housing, white (RAL 9016) powder coated
Motor with 28 rpm
Video format (16:10), with black border,
Screen size (W×H): 230×144 cm,
Projection screen: matt white, black rear, viewing angle approx. 120°, gain factor 1.0, flame resistant
Weight: approx. 18 kg,
Incl. 3 m connection cable and separate wall switch

Specificaties

Producttype projectiescherm
Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.