-
compare
Vergelijkingslijst

Printing en Imaging | ARP Nederland

headerbild_printing_icon

Alleen betalen voor wat u print

U wilt zo voordelig mogelijk printen én kunnen vertrouwen op maximale uptime van uw printers. U wilt een oplossing die naadloos aansluit op uw printbehoefte én zo flexibel mogelijk zijn als die behoefte morgen weer anders is. ARP biedt de oplossingen die u zoekt: schaalbaar, flexibel, merkonafhankelijk en volledig kostentransparant. Interesse? Maak een ARP FPRS.

Printstrategie en hardware-advies.

Printen wordt werkplek- en apparaatonafhankelijk. In het ideale geval kunnen uw medewerkers veilig vanaf elke plek en met elk device (mobiel) printen. We denken met u mee over de strategische positie van printers op basis van looproutes en workflow en kijken desgewenst naar een WiFi site survey voor optimale mobile printing.

IT meets printing, Printing meets IT.

ARP heeft een IT-achtergrond én uitgesproken expertise in printoplossingen. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in printing, met Managed Print Services, solutions consultants en een eigen serviceafdeling voor reparatie en onderhoud. Daarnaast lopen we voorop met printinnovaties als follow-me printing, barcode scanning en capture & route.

Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons terecht voor printers en multifunctionals. We zijn onderdeel van een van de grootste IT-inkooporganisaties van Europa en daar profiteert u van. Niet alleen op financieel gebied. We hebben een uitstekende relatie met vrijwel alle toonaangevende printerleveranciers, offreren volledig merkonafhankelijk en zijn vaak als eerste op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen.

Printing Solutions

bild_printing_mps_kl

Managed Printing Services

Eén flexibel totaalcontract volledig merkonafhankelijk, zonder volumeverplichting voor uw printerpark.

Printing Services

bild_printing_apm_kl

Fixed Price Repair Service

Wilt u helemaal geen onderhoudscontract meer? Ook dan hebben we de ideale oplossing voor u: Fixed Price Repair Service.

 

 

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.