poly_logo

POLY STUDIO X52

ALL-IN-ONE VIDEO BAR VOOR MEDIUM SIZED ROOMS

Ontdek de kracht van naadloze samenwerking met de Poly Studio X52

Het ultieme alles-in-één videoconferentiesysteem. De Poly Studio X52 biedt de perfecte oplossing voor hoogwaardige videovergaderingen en samenwerking.

Hoogwaardige 4K Ultra HD-camera

Met de Poly Studio X52 breng je videovergaderingen naar een hoger niveau. Het systeem combineert een hoogwaardige 4K Ultra HD-camera met geavanceerde speaker- en microfoontechnologie om een meeslepende vergaderervaring te creëren.
Met de 4K-camera kunnen deelnemers genieten van heldere, gedetailleerde beelden, waardoor het voelt alsof iedereen zich in dezelfde ruimte bevindt.

 

Dankzij de geïntegreerde speaker- en microfoontechnologie is het geluid van de Poly Studio X52 van uitzonderlijke kwaliteit. De krachtige speakers zorgen voor een rijk geluid, terwijl de geavanceerde microfoons stemmen helder oppikken zonder achtergrondruis. Iedereen kan moeiteloos deelnemen aan het gesprek, zelfs vanaf verschillende locaties.

Eenvoudig te installeren

De Poly Studio X52 is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met slechts één kabelverbinding kun je het systeem aansluiten op je beeldscherm en ben je klaar om te starten. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het gemakkelijk om videovergaderingen te plannen, deelnemers uit te nodigen en inhoud te delen. Met de handige draadloze presentatiefunctie kun je eenvoudig presentaties delen vanaf je laptop of mobiele apparaat.

Compatibel met Microsoft Teams, Zoom en Google Meet

Bovendien is de Poly Studio X52 compatibel met verschillende videoconferentieplatforms, waaronder Microsoft Teams, Zoom en Google Meet. Je kunt dus probleemloos samenwerken met collega’s en klanten, ongeacht welk platform ze gebruiken.

 

Met de Poly Studio X52 hoef je je geen zorgen te maken over de beveiliging van je videovergaderingen. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde versleutelingstechnologieën en beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat je vergaderingen privé en veilig blijven.

Poly Director AI Smart Camera

Poly X52 is een geavanceerd audiosysteem dat is uitgerust met de innovatieve Poly Director AI smart camera-functionaliteit. Deze combinatie van hoogwaardig geluid en intelligente camerafuncties creëert een complete en meeslepende communicatie-ervaring voor verschillende toepassingen.

 

De Poly Director AI smart camera tilt videoconferenties naar een hoger niveau door gebruik te maken van geavanceerde kunstmatige intelligentie en beeldverwerkingstechnologieën. Het biedt slimme functies en automatische aanpassingen om de videokwaliteit te optimaliseren en de gebruikerservaring te verbeteren.

 

Bovendien maakt de Poly Director AI smart camera gebruik van ruimtelijke audiotechnologie om de audiomix aan te passen op basis van de positie van de sprekers in de ruimte. Dit zorgt voor een optimale geluidsweergave en versterkt de algehele communicatie-ervaring.

 

Kortom, de Poly X52 met Poly Director AI smart camera biedt een complete audiovisuele oplossing voor moderne communicatiebehoeften. De combinatie van hoogwaardig geluid en intelligente camerafuncties zorgt voor een meeslepende en probleemloze videoconferentie-ervaring.

Belangrijkste kenmerken van de Poly Studio X52:

 • Scherpe video: Geniet van verbluffende beeldkwaliteit met 4K Ultra HD-resolutie. Met de ingebouwde camera met 20x optische zoom en de geavanceerde beeldverwerkingstechnologie blijven alle deelnemers scherp in beeld, zelfs in grote vergaderruimtes.
 • Kristalhelder geluid: De Studio X52 is uitgerust met een geavanceerd audiosysteem dat zorgt voor heldere en natuurlijke geluidsweergave. Met de ingebouwde stereoluidsprekers en de Poly Acoustic Fence-technologie worden storende achtergrondgeluiden geminimaliseerd, zodat u altijd goed verstaanbaar bent.
 • Eenvoudige installatie en bediening: De Studio X52 is zeer gebruiksvriendelijk. Met de meegeleverde montagekit kunt u het systeem eenvoudig aan de muur bevestigen of op een tafel plaatsen. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het gemakkelijk om vergaderingen te starten, de camera te bedienen en de instellingen aan te passen.
 • Flexibele connectiviteit: Met de Studio X52 kunt u eenvoudig verbinding maken met andere apparaten. Sluit uw laptop, smartphone of tablet aan via HDMI of draadloze schermdeling om content te delen tijdens vergaderingen. Bovendien ondersteunt het systeem Bluetooth-connectiviteit voor handsfree bellen.
 • Veiligheid en betrouwbaarheid: Poly staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Studio X52 is geen uitzondering. Met ingebouwde beveiligingsmaatregelen en geavanceerde encryptie zorgt het systeem ervoor dat uw vergaderingen veilig en vertrouwelijk blijven.

Kortom, de Poly Studio X52 biedt een complete oplossing voor effectieve en productieve vergaderingen. Ervaar de kracht van hoogwaardige video en audio en til uw samenwerkingsmogelijkheden naar een hoger niveau met de Poly Studio X52.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de Poly Studio X52 en hoe het uw vergaderervaring kan verbeteren.

Wilt u meer weten over Hyrbide werken, neem dan contact op met onze Hybride Werken specialist Anouk.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  7200-88085-101
  5633674
  • Producttype : Audio- & videoconferentiesysteem
  • Microfoonbereik : 6,0 m
  • Aansluitingen : 1 x RJ45, 1 x USB-C, 2 x USB-A, 3 x HDMI
  • Draadloze functies : Bluetooth, WLAN, Apple AirPlay, Miracast
 • 45 stuks Levertijd 1-2 werkdagen
EUR3.750,00
EUR 4.537,50 incl. btw: