Poly Studio X Series.

Boardroom prestaties in een compacte videobar.

RADICAAL EENVOUDIGE VIDEOBAR.

De Poly Studio X-serie Videobars leveren radicale eenvoud in één gestroomlijnd apparaat. Nu kunt u vrolijk in kleinere kamers kruipen en gemakkelijk verbinding maken in vergaderruimten, welke software voor videosamenwerking u ook gebruikt.

Studio X30.

Houd niet alleen een vergadering. Ervaar de prestaties van een boardroom-kwaliteit. De Poly Studio X30 is een alles-in-één videobar voor huddle en kleine kamers. Het is radicaal eenvoudig te gebruiken met ingebouwde ondersteuning voor toonaangevende cloud-videoservices – geen pc of Mac vereist. Stemmen zijn helder en duidelijk. En door draadloos content te delen, kunnen gebruikers vanaf hun apparaten samenwerken zonder kabels of pucks.
  • Ideaal voor ruimtes met maximaal zes deelnemers
  • Compact, lichtgewicht ontwerp past gemakkelijk bovenop het scherm
  • Betaalbare prijs levert uitstekende huddle room-prestaties zonder

Poly Studio X30 Conference System

Poly Studio X30/TC8 Conference System

Studio X50.

De Poly Studio X50 video bar biedt eenvoud in een klein en elegant formaat. Geniet van uitstekende geluidskwaliteit, geavanceerde cameramogelijkheden en draadloze content. En dat alles in één compacte video bar. Neem afscheid van onhandige pucks, snoeren en kabels, en voer vergaderingen zonder pc of Mac. Poly Video OS kan alles zelf. Eenvoudig te installeren en te beheren.
  • Ideaal voor ruimten met maximaal 10 deelnemers
  • Omring alle deelnemers met het volle geluid van de stereoluidsprekers, voor meeslepende, kamervullende audio
  • Dankzij ondersteuning voor twee monitoren hebt u de ideale opstelling voor ruimten van allerlei formaten
  • U bent duidelijk verstaanbaar dankzij next generation microfoonarrays

Poly Studio X50 Conference System

Poly Studio X50/TC8 Conference System

Poly Studio USB.

Met de Poly Studio kunt u iedereen duidelijk zien en horen en kunt u op een natuurlijke manier praten. Eenvoudige USB-connectiviteit zorgt voor een soepele en snelle opstart en biedt een zakelijke oplossing voor iedereen die in een huddle room werkt. Het is tijd om de lat voor videoconferenties hoger te leggen: het is tijd voor Poly Studio.

Poly Studio levert de beste audiokwaliteit in zijn klasse en laat teams aan beide kanten van het gesprek elk woord horen. U heeft nog nooit een USB-videobalk zo goed horen klinken.
  • Hoor geluid in vergaderingen als nooit tevoren
  • Ervaar video die natuurlijk aanvoelt
  • Houd het eenvoudig voor IT om te beheren en te implementeren

Polycom Studio Conference Camera

VOER HET GESPREK MET POLY EN MICROSOFT TEAMS

Poly-oplossingen voor Microsoft Teams Rooms op Windows bieden een verscheidenheid aan samenwerkingsopties voor ruimten voor gebruikers, variërend van huddle rooms tot grote vergaderruimten en multifunctionele ruimtes, terwijl ze de eenvoud en hoogwaardige audio- en video-ervaring garanderen.

PRO-GRADE AUDIO- EN VIDEOKWALITEIT

Voorzie uw meest kritische gesprekken van duidelijkheid en vertrouwen. Poly-audio- en camera-oplossingen gecertificeerd voor Microsoft Teams bieden een compromisloze ervaring van hoge kwaliteit om u het extra vertrouwen te geven om het gesprek te leiden

MAAK ELKE VERGADERRUIMTE IN SAMENWERKINGSRUIMTE

Polyroom-oplossingen voor Microsoft Teams transformeren uw vergaderruimten en vergaderruimten van elke grootte in een samenwerkingsruimte waar u toegang hebt tot de vertrouwde Teams-interface en samenwerkingsfuncties

EENVOUDIGE OPTIES

Kies uit vooraf geconfigureerde bundelconfiguraties die geschikt zijn voor verschillende kamergroottes of koop de basiskamerkit om te combineren met gecertificeerde USB-audio- en videoapparaten naar keuze.
Produkt_1

Poly G10-T Conference Room Kit

Een basis Microsoft Teams Room-kit voor klanten met bestaande of nieuwe Microsoft Teams Rooms-gecertificeerde audio- en videoapparaten.

Produkt_2

Poly G40-T Conference Room Kit

De Poly G40-T is ideaal voor kleine en middelgrote ruimtes en levert een eenvoudige en krachtige Microsoft Teams Room-ervaring in combinatie met de kenmerkende audio- en videotechnologieën van Poly.
Produkt_3

Poly G85 -T Conference Room Kit

Ideaal voor middelgrote en grote kamers, Poly G85-T levert een eenvoudige en krachtige Microsoft Teams Room-ervaring gecombineerd met EagleEye Director II camera-trackingtechnologie.