ARE YOU READY FOR REMOTE WORKING?

De juiste tools kunnen online samenwerking eenvoudiger maken.

Hier zijn enkele tips waarop u virtuele vergaderingen net zo effectief kunt maken als de vergaderingen die plaatsvinden op kantoor.

1. Zorg voor gerichte conversaties door middel van high kwaliteit audio.

Of uw medewerkers nu werken vanuit een luidruchtig open kantoor, een druk café of thuis in een ruimte vol kinderen of huisdieren, er is een constante stroom van afleidingen waardoor deelnemers aan de vergadering niet volledig kunnen focussen op een virtuele bijeenkomst.

Investeer in headsets met Active Noise Cancelling (ANC) -technologie om achtergrondgeluiden te blokkeren. Hierdoor kunnen medewerkers gefocust blijven en zich onderdompelen in een vergadering. Headsets van goede kwaliteit zullen ook zorgen dat de stemmen van de gebruikers duidelijk kunnen worden gehoord, zodat hun bijdragen luid en duidelijk voor andere deelnemers (zonder het achtergrondgeluid).

2. Maak online meetings interactief.

Creëer online vergaderomgevingen die een samenwerking bevordert door alle deelnemers toe te staan hun documenten, schermen te kunnen delen en bekijken en werk zo als team in realtime aan ideeën. Vergaderingen die snel kunnen worden opgezet en die een dergelijke samenwerking via video mogelijk maken,bevorderen de creativiteit.

3. Bied technologie die moeiteloos integreert.

Maak van compatibiliteit geen probleem wanneer uw werknemers met klanten willen communiceren. Niet iedereen zal dezelfde opstelling voor videoconferenties gebruiken, Zorg er dus voor dat het door u gekozen platform integreert met het volledige aanbod van uniforme communicatie en samenwerkingstechnologieën.

4. Vergeet de beeldkwaliteit niet.

Maar liefst 80% van de communicatie bestaat uit non-verbale en visuele signalen, zoals lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen, dus doe geen concessies aan de videokwaliteit in virtuele vergaderingen. Een camera van lage kwaliteit zorgt ervoor dat afbeeldingen korrelig lijken voor andere bezoekers en ze zullen er bijzonder slecht uitzien op grotere schermen. Doe ook geen concessies aan de videokwaliteit, zorg ervoor dat externe medewerkers zijn uitgerust met business class camera’s. Hierdoor is men niet afhankelijk van een laptopcamera met een lagere kwaliteit.

THE POWER OF POLY.

* Het gebruik van een enkel merk creëert consistentie bij de gebruikers. Daarnaast zorgt dit voor een lager total cost of ownership (TCO).

* Poly is de enige die een volledig portfolio aanbiedt voor elke manier van samenwerken.
* Poly biedt software en analytics voor al hun apparaten zoals videoconferentie, telefoons en headsets.

Blackwire 3320

UC-headset met snoer

Eagle Eye mini

Compacte camera met geweldige prestaties

Voyager 5200 UC

Wees altijd klaar om de oproep te beantwoorden, waar u ook bent