Headsets voor op kantoor

Let’s talk - zo simpel zou het moeten zijn.

Maar er zijn zoveel headsetscenario’s, van open kantoren tot mobiel, chats in de gang en grootschalige implementaties, er is niet een standaard voor alle situaties. Achtergrondgeluiden of slechte bedieningselementen kunnen ook in de weg zitten. Niet bij Poly. Poly heeft een ongeëvenaarde line-up, gebruikmakend van meer dan 50 jaar expertise, met een verbluffend geluid en comfortabele ontwerpen die zijn gebouwd voor alle behoeften van vandaag.

BLACKWIRE 3320 - Stijl en audiokwaliteit

Je headset zit de hele dag op je hoofd. Waarom kies je er niet een die er goed uitziet, goed aanvoelt en goed klinkt? Gebouwd voor stijl met de audiokwaliteit, het comfort en de betrouwbaarheid waar Poly bekend om staat, biedt de Blackwire 3300-serie de beste waarde in zijn categorie. Maak snel en eenvoudig verbinding met elk apparaat en neem het overal mee naartoe. Vergroot je zelfvertrouwen tijdens het bellen.

BLACKWIRE 5220 - ergonomisch comfortabel

Je beantwoordt vragen, neemt deel aan vergaderingen, helpt klanten, maar lange dagen hoeven niet zo te voelen. Als je urenlang een headset moet dragen, is de Blackwire 5200-serie iets voor jou. Het ergonomische ontwerp is comfortabel genoeg om de hele dag te dragen, zelfs tijdens de langste telefoongesprekken. En je krijgt de vrijheid om het aan te sluiten op een compatibele apparaat van jouw keuze met 3,5 mm-connectiviteit.

Voyager Focus UC - de hele dag geconcentreerd

Het is niet altijd gemakkelijk om je te concentreren als er zoveel om je heen gebeurt, maar deze headset is er om je te helpen. Gesprekken zijn beter met conversatiegericht geluid dat het achtergrondgeluid weglaat terwijl jouw stem duidelijk en zelfverzekerd wordt geprojecteerd. En het werk gaat gemakkelijker met levendige audio die je onderdompelt in jouw muziek, zodat je de hele dag kunt neuriën.

Voyager 5200 UC - beweegt met je mee.

Op kantoor of onderweg? We hebben je gedekt. De Voyager 5200 Office- en UC-headset beweegt met je mee. Reken op professioneel geluid, waar je ook bent. Nu kun je in elke omgeving werken op al jouw apparaten, met veelzijdige connectiviteit en Bluetooth-technologie.