Technologie is nog nooit zo belangrijk geweest als voor de hedendaagse hybride arbeidswereld. Jouw medewerkers hebben de beste tools nodig om gefocust te blijven, zich verbonden te voelen, productief te zijn en effectief samen te werken. Rinkelende telefoons, achtergrondgesprekken en ander omgevingsgeluid zijn een afleiding voor jouw medewerkers thuis en op kantoor. In deze tijd van hybride werken is het belangrijker dan ooit dat de communicatie – zowel intern als met klanten – eenvoudig, toegankelijk en duidelijk is. Als beide partijen in een gesprek duidelijk gezien en gehoord worden, wordt de samenwerking effectiever en profiteert iedereen van een betere ervaring. En dat is precies wat je krijgt als je voor Poly kiest.

Uitdagingen.

94%

ervaren omgevingsgeluid tijdens gesprekken*

TOP 3 BRONNEN VAN GELUID OP KANTOOR

Telefoons rinkelen

Pratende mensen

Telefoongesprekken

6-7

verschillende omgevingsgeluiden gemiddeld ervaren door medewerkers*

TOP 3 BRONNEN VAN GELUID THUIS

Keukenapparatuur

Muziek/TV in een andere kamer

Mensen praten op de achtergrond

Poly-noise-cancelling technologieën.

Om ervoor te zorgen dat achtergrondgeluiden niet worden opgepikt door de microfoon van de headset, waardoor het gesprek zou kunnen worden onderbroken, zijn veel Poly-headsets voorzien van noise-cancelling microfoonarmen. Deze armen omvatten een speciale richtmicrofoon met twee aansluitingen die geluid oppikt in een specifiek patroon dat gericht is op de mond van de gebruiker. Geluiden die uit alle richtingen komen, zoals achtergrondgeluiden, worden met minder amplitude opgepikt en zijn daarom aan de andere kant op een lager niveau hoorbaar.

De reductie van transmissiegeluid kan worden verbeterd door extra, fysiek gescheiden microfoons toe te voegen, zoals die op Poly-headsets met Acoustic Fence-technologie.

Enkele extra microfoon – Poly’s Acoustic Fence-technologie, zoals aanwezig in de Blackwire 8225, maakt gebruik van een lange noise-cancelling microfoonarm met een extra microfoon op de oorschelp. Deze extra microfoon pikt het achtergrondgeluid op en door middel van DSP wordt dit uit de stem van de gebruiker gefilterd.

Meerdere extra microfoons – De Voyager Focus 2 biedt een nog grotere reductie van het transmissiegeluid ondanks de kortere microfoonarm. Bij deze implementatie maakt Poly’s Acoustic Fence-technologie gebruik van in totaal vier microfoons – twee microfoons op de microfoonarm en één op elke oorschelp – om een virtuele bel te creëren die zich richt op de voorkant van de mond van de gebruiker. Alles buiten deze bel (meestal geluid) wordt genegeerd.

Met behulp van de eigen Digital Signal Processing (DSP) Poly kan transmissiegeluid verder worden verminderd. De Poly Savi 8200-serie maakt gebruik van een noise-cancelling microfoonarm plus een functie genaamd close conversation limiting, die is ontworpen om het niveau van gesprekken in de buurt te verminderen. Het daadwerkelijke niveau van geluidonderdrukking kan via Poly-software worden geconfigureerd.
Voor producten zonder microfoonarm, zoals de Voyager Free 60 UC, Voyager Surround 80 UC en Voyager 6200 UC, worden vier microfoons gebruikt in combinatie met straalvormende technologie om zich te concentreren op de stem van de gebruiker en tegelijkertijd achtergrondgeluiden te minimaliseren.
Poly’s eigen WindSmart-technologie is ontwikkeld voor draadloze headsets om storende windgeluid te verminderen tijdens een gesprek buitenshuis. Dit gebeurt door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en een microfoonontwerp dat het windgeluid onderdrukt om ervoor te zorgen dat jouw stem duidelijk doorkomt. WindSmart-technologie helpt de stemhelderheid en de gebruikerservaring te optimaliseren, vooral op winderige dagen.
Actieve noise-cancelling (ANC) is een technologie die wordt gebruikt in koptelefoons, oortelefoons en andere audioapparaten om ongewenst omgevingsgeluid te minimaliseren. Ingebouwde microfoons vangen externe geluiden op en genereren een anti-geluidsignaal om storende geluiden te onderdrukken en een stillere en intensere audio-ervaring te garanderen.
Als het om hybride ANC gaat, worden extra microfoons zowel binnen als buiten de oorschelp geplaatst en monitoren ze zowel wat de gebruiker hoort als het achtergrondgeluid. Dit helpt een breed scala aan achtergrondgeluiden te verminderen, terwijl een natuurlijker niveau van omgevingsgeluiden behouden blijft tijdens een gesprek.
Of het nu een druk café is of een druk woon-werkverkeer, vergeet de drukte om je heen. Het adaptieve hybride ANC annuleert precies het juiste hoeveelheid geluid voor een stille en comfortabele ervaring. En dankzij de transparantiemodus met twee instellingen kun je je weer afstemmen op jouw natuurlijke omgeving.

Zet jouw headset aan en schakel ruis uit.

Geniet van optimale werkomstandigheden met de noise-cancelling technologieën van Poly die storende geluiden voor iedereen wegnemen. Profiteer van de volgende technologieën:

TOP 3 BRONNEN VAN GELUID OP KANTOOR

VERZENDEN

ONTVANGEN

GEBRUIKTE TECHNOLOGIE
OVER
POLY-HEADSETS

Noise-cancelling Microfoonarm
Acoustic Fence technologie
Close Conversation Limiting

Armloos ontwerp
Noise-cancelling

WindSmart
Actieve noise-cancellation (ANC)
Hybride Actieve Noise Cancelling
Adaptieve hybride actieve noise- cancelling

Poly-headsets voor kristalhelder geluid.

Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, de professionele headsets van Poly helpen ongewenst geluid te onderdrukken.

Noise-cancelling technologieën in één oogopslag

Alles-in-één USB-videobars voor perfecte videoconferenties.

Neem gewoon jouw laptop mee, sluit deze aan en geniet van de luxe van audio en video van professionele kwaliteit met de vertrouwdheid van de apps die je dagelijks gebruikt.

FOCUS ROOMS

STUDIO P15

PERSOONLIJKE VIDEOBAR
  • Laat je zien en val op met uitzonderlijke optiek en krachtige audio
  • Dankzij de automatische cameracontouren kun je jezelf met vertrouwen bewegen
  • Binnen enkele seconden aan de slag en eenvoudig in te stellen

KLEINE RUIMTES

STUDIO R30

USB VIDEOBAR VOOR KLEINE CONFERENTIERUIMTEN
  • Kristalheldere video met zicht op de hele ruimte
  • Poly DirectorAI slimme cameratechnologie
  • Krachtige luidspreker die het beste uit kleine ruimtes haalt
  • Filtert achtergrondgeluiden weg

MIDDELGROTE RUIMTES

STUDIO

PREMIUM USB VIDEOBAR
  • Geluidskwaliteit zoals je nog nooit eerder hebt gehoord
  • Video die persoonlijk aanvoelt
  • Het beheren en uitrollen is een droom voor IT