BEAT THE NOISE

With Poly ANC Headset

Schreeuwende kinderen net buiten de deur van je thuiskantoor of luidruchtige collega’s aan het volgende bureau? Geen probleem, als je over de juiste technologie beschikt.

 

Het maakt niet uit waar mensen bellen of deelnemen aan videoconferenties, achtergrondgeluiden staan in de weg om dingen gedaan te krijgen. Verlies van concentratie door lawaai betekent verminderde productiviteit.

 

In een enquête uit 2020 beweert 94% van de werknemers enige vorm van omgevingsgeluid te hebben ervaren tijdens gesprekken – een stijging ten opzichte van 71% in 2017*.

 

Het ‘werk overal’-werkruimtemodel is niet meer weg te denken, maar het vormt een uitdaging voor uw klanten en hun IT-teams die communicatietechnologie beheren.

 

Dit is waar Poly-apparaten uw bedrijf ten goede komen. Ruisonderdrukkingstechnologie vermindert ongewenste achtergrondgeluiden van gesprekken.

 

De concentratie stijgt met de ongelooflijke geluidskwaliteit van headsets zoals de Voyager Focus 2, met 3 niveaus van hybride actieve ruisonderdrukking (ANC) en professionele microfoons met Poly Acoustic Fence-technologie – die allemaal de standaard ingebouwde laptopmicrofoons overtreffen.

 

Het nieuwe eBook van Poly, Beat the Noise met Poly ANC Headsets, is uw eerste stap naar de juiste headset.

Download ons eBook en ontvang:
  • Bijgewerkte statistieken over typen omgevingsgeluid
  • Bitesize-diagrammen van geavanceerde hybride ANC-technologie in actie
  • Een frisse kijk op de nieuwste reeks ruisonderdrukkende headsets van Poly
Het is tijd voor jou om het gesprek te leiden – het is tijd voor jou om het lawaai te verslaan!

Bekijk hier de Active Noise Canceling Demo

In deze video ontdek je meer over Acoustic Fence Technology