Ultrabrede LCD-monitor met MultiView.

Breed genoeg voor uw beste ideeën .

Verbreed uw kijkervaring met dit ultrabrede Philips-beeldscherm van 86 cm (34″). Profiteer van een groot en gedetailleerd beeld dat multitasken met meerdere toepassingen tegelijk gemakkelijker dan ooit maakt.

IPS-technologie voor volle kleuren en een brede kijkhoek.

IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien, zelfs in een draaimodus van 90 graden! De IPS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto’s, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

Kristalhelder, ultrabreed QHD-beeld van 3440 x 1440 pixels.

Deze Philips-schermen bieden een kristalhelder, ultrabreed Quad HD-beeld van 3440 x 1440 pixels. Deze nieuwe schermen maken gebruik van hoogwaardige panelen met een hoge pixeldichtheid, bieden brede kijkhoeken van 178/178 graden en laten uw foto’s en beelden tot leven komen. De UltraWide 21:9-beeldverhouding maakt een hogere productiviteit mogelijk dankzij meer ruimte om beelden naast elkaar te vergelijken en meer zichtbare spreadsheetkolommen. Of u nu een professional bent met behoefte aan extreem gedetailleerde informatie voor CAD-CAM-oplossingen of een financieel expert die werkt met enorme spreadsheets, Philips-monitoren leveren kristalhelder beeld.

Philips BDM3470UP Monitor .

  • Ultradunne rand voor maximale weergave en minimale afleiding
  • SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk
  • Laag instelbare monitor voor maximaal leescomfort