De thuiswerkplek is verschoven van een laptop aan de keukentafel naar een volledige werkplek.

De thuiswerkplek is verschoven van een laptop aan de keukentafel naar een volledige werkplek.

Weet u nog hoe het was om ‘naar’ het werk te gaan? Werk is niet langer een plek waar je naar toe gaat, maar het is iets wat je doet, vanuit huis, onderweg of op het (flex)kantoor. Uit onderzoek blijkt dat 54% van de leiders overweegt om de keuze voor werk op afstand permanent te maken. Zorg ervoor dat jouw medewerkers over de juiste tools beschikken en klaar zijn voor het nieuwe werken.

Samen met ons partners hebben we een handig overzicht gemaakt met alle benodigdheden voor een perfect thuiskantoor. Al deze producten zijn specifiek geselecteerd voor de inrichting van de optimale thuiswerkplek.

PHILIPS MONITOR.

Philips biedt diverse monitoren van hoge kwaliteit en krachtige, vooruitstrevende functies. Zo kun je met Philips-monitoren optimaal rendement uit elke werkdag halen. 24 of 27 inch is een prima formaat om thuis te werken.
Enkele voordelen van een zakelijke monitor zijn.
 • Ergonomisch kijkcomfort
  De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.
 • Blauw licht filter
  Onderzoek heeft aangetoond dat de blauwe lichtstralen met een korte golflengte van LED-displays, net als ultravioletstralen, na een tijdje uw ogen kunnen beschadigen en uw gezichtsvermogen kunnen aantasten. De LowBlue-modus van Philips is ontwikkeld voor uw welzijn en maakt gebruik van slimme softwaretechnologie om schadelijk blauw licht met een korte golflengte te verminderen.
 • Flicker Free
  Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.
 • USB-C
  Met de slanke, omkeerbare USB-C-aansluiting kunt u gemakkelijk docken met één kabel. U kunt video's met hoge resolutie bekijken en supersnel data overdragen terwijl u uw laptop oplaadt.
Philips 243B9 Monitor
 • Schermgrootte 60,5 cm (23,8")
 • USB-C-monitor met dock
 • LowBlue-modus & Trillingsvrij
Philips 273B9 Monitor
 • Schermgrootte 68,6 cm (27")
 • USB-C-monitor met dock
 • LowBlue-modus & Trillingsvrij
AOC 24P2C Monitor
 • Schermgrootte 60,5 cm (23,8")
 • USB-C-monitor met dock
 • LowBlue-modus & Trillingsvrij

JABRA HEADSET.

Professionele gecertificeerde headsets zijn ontworpen voor samenwerking in tegenstelling tot retail headsets die gemaakt zijn om muziek te luisteren. Dit betekent voor de medewerker meer concentratie, productiviteit en (plug & play) gebruiksgemak.

De IT manager/afdeling hoeft minder problemen op te lossen en kan de headsets beheren/updaten vanaf 1 plek. En voor de organisatie betekent dit een hogere productiviteit en professionelere uitstraling tijdens gesprekken, je wil tenslotte niet dat jouw medewerkers gesprekken voeren waarbij hun omgevingsgeluiden de gesprekken verstoren.
Enkele voordelen voor zowel de gebruiker als de IT-afdeling zijn:
 • Fysieke knoppen op headset voor opnemen/ophangen van calls, mute en volume harder en zachter. (call control)
 • Passive en Active Noise Cancellation voor concentratie
 • De beste gesprekskwaliteit dankzij noise cancelling microfoons.
 • Dual connectivity, tegelijk verbonden aan PC en smartphone
 • Standaardisatie, geen wildgroei aan merken = minder IT Tickets
Jabra Evolve2 40 (bedraad)
Jabra Evolve2 65
Jabra Evolve2 85
Speak 710

ARTICONA ACCESSOIRES.

Jouw betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige IT-accessoires – niet meer en niet minder.
De IT-wereld is al ingewikkeld genoeg; wij maken haar eenvoudiger. Bij ARTICONA krijg je goede producten die gewoon werken. Als partner staan we je terzijde met onze kennis en ervaring. We willen dat je een goed gevoel hebt van advies tot aan gebruik. In het brede assortiment van ARTICONA vind je weldoordachte IT-accessoires voor de moderne werkplek die we zelf ontwikkelen en produceren. Waar je je werkplek ook wil inrichten – op kantoor, thuis of in agile ruimten – samen vinden we altijd een moderne oplossing.
Toetsenborden
Stands / Dock / Webcam
Wil je meer info over thuiswerken? Lees dan ons blog.