Business Monitor

Draagbare monitor 16B1P3302D/00

Prestaties, aanpassingsvermogen, werken onderweg

Deze monitor is draagbaar, licht en ideaal voor een betere productiviteit als u onderweg bent. Tijdens het reizen kunt u dankzij de dubbele USB-C-functie eenvoudig materiaal delen en tonen of een installatie met meerdere schermen opzetten.

Play Video

Prestaties, aanpassingsvermogen, werken onderweg

 • 3000-serie
 • 1920 x 1080 (Full HD)
 • 16 (39,6 cm (15,6") diag.)

Continu kantelbare standaard voor uw kijkbehoeften

Onze continu kantelbare standaard kan worden gebogen van 0 tot 90 graden en biedt de flexibiliteit die u nodig hebt om comfortabel te werken waar u maar wilt.

Licht en opvouwbaar design voor draagbaarheid

Geniet van een simpel, draagbaar werkstation met twee schermen. De zachte, soepele, buigzame USB-C-kabel is ontworpen om gemakkelijk te dragen en past in elke tas.

IPS LED-technologie met extra breed scherm voor beeld- en kleurnauwkeurigheid

IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 170/170 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien. De IPS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto's, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

16:9 Full HD-scherm

Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale schermen leveren kwaliteit, maar u verwacht meer. Dit display beschikt over een geavanceerde Full HD-resolutie van 1920 x 1080. Full HD zorgt voor scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren dus verwacht levensechte beelden.

SmartImage

SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren,

Kijken in LowBlue-modus en zonder flikkeringen, voor rust voor uw ogen

Onze LowBlue-modus en trillingsvrije technologie zijn ontwikkeld voor minder vermoeide ogen en vermoeidheid — klachten die vaak ontstaan als iemand lange uren voor een monitor doorbrengt.

EasyRead-modus voor lezen zoals van papier

Dubbele USB-C: voor een ultieme verbinding

Deze functie is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een product dat de productiviteit bevordert. Deze monitor is voorzien van twee poorten aan de zijkant, waarop elke USB-C-kabel kan worden aangesloten. Tegelijkertijd kan de monitor worden gebruikt voor meerdere doeleinden, zoals, maar niet beperkt tot: opladen, presenteren en als uitbreiding van een opstelling met twee schermen.

view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  16B1P3302D/00
  5611805
  • Producttype : Desktopscherm
  • Schermgrootte : 39,6 cm (15,6")
  • Fysieke resolutie : 1.920 x 1.080 FHD
  • Beeldverhouding : 16:9
 • 21 stuks Levertijd 1-2 werkdagen
EUR198,99
EUR 240,78 incl. btw: