0
basket
EUR 0,00
Totaalbedrag excl. BTW
] 0,00
-
compare
Vergelijkingslijst

Partners aan het woord

hp_logo
Onze samenwerking is een strategisch partnership dat al een behoorlijk lange periode teruggaat in de tijd. HP stelt altijd de klant centraal en loopt voorop als het gaat om het adopteren van nieuwe innovaties. ARP is dan ook 1 van de 3 partners in Nederland die zowel Platinum gecertificeerd is op Compute als op Print specialisaties binnen HP Inc. Op deze manier investeert ARP in kennis aangaande het product- en solutionaanbod. De ‘key’ tot een goed werkende oplossing is de gezamenlijke aanpak van ARP en HP Inc.
toon_swaak

hpe_logo
Per 1 november 2015 is HP opgesplitst in twee aparte bedrijven, Hewlett Packard Enterprise (HPE) en HP Inc. Hewlett Packard Enterprise richt zich op de server-, storage-, software-, networking- en servicemarkten. Dankzij deze splitsing is de expertise en focus binnen onze organisatie gestegen naar een degelijk solution level.
andries_den_uijl

microsoft_logo
Microsoft Surface is een partner die samen met ARP actief de klant informeert over de verschillende mogelijkheden en functionele meerwaarde van de Surface Pro en Surface Book. ARP is 1 van de 7 ADR (Authorized Device Reseller) partner binnen Nederland en hiermee dus ook aantoont te beschikken over de juiste kennis en kunde aangaande de Microsoft Surface oplossingen.
nienke-spinnato


samsung
ARP Nederland is officieel Samsung Mobile GOLD-partner. Slechts 4 partners in Nederland mogen deze status communiceren.
Met deze status voldoet ARP aan alle kwantitatieve en kwalitatieve doelen en doestellingen die Samsung stelt op het gebied van mobiele producten en oplossingen.
robbert-van-rijswijk

APC Schneider Electric is al meer dan 5 jaar een zeer actieve partner van ARP. Op het gebied van noodstroomvoorziening en datacenter infra heeft ARP samen met APC een fantastisch aanbod. Dankzij een zeer transparant partnership en een open communicatie in reguliere & maatwerk trajecten is APC een zeer waardevolle partner voor de ‘Network & Security’ Solution binnen ARP.
marvin-renssen

igel
Het partnership met Igel Technology is ontstaan uit een functionele vraag vanuit de klant. Onze client specialist heeft destijds Igel gekwalificeerd als beste oplossing voor de betreffende vraagstelling. Wij hebben Igel Technology leren kennen als een zeer betrouwbare en deskundige partner. De samenwerking gaat verder dan het online aanbieden van een product. Wij informeren en bedienen de klant samen, zowel op locatie bij de klant als via één van onze online platformen.
hansvogel

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.